REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kompletní servis pro milovníky herní zábavy

Netrpělivě přešlapujete před prodejnou PC her vždy, když se na trhu objeví nějaká novinka? S námi žádnou herní pecku neprošvihnete! Ty nejnovější a nejoblíbenější hry můžete ihned po uvedení na trh nakupovat pěkně z pohodlí svého domova prostřednictvím našeho moderního e-shopu key4you.cz! Nejsme však „obyčejným“ herním e-shopem, jak by se mohlo na první pohled zdát. Pro naše zákazníky je připraven obsáhlý sortiment originálních PC her i proškolený personál, který je ochoten pomoci v každé situaci. Naší technické podpory můžete využívat prostřednictvím různorodých komunikačních prostředků (skype, mail, telefon, livechat apod.). Ihned po otevření stránek vás navíc zaručeně upoutá super cena nabízených her, která není snem, nýbrž opravdovou realitou!

Proč nakupovat právě u nás?
Internetový obchod se může pochlubit širokou nabídkou produktů, přehledným tříděním jednotlivých her i snadným vyhledáváním. Jak již bylo výše zmíněno, pro novou hru nemusíte chodit do přeplněných nákupních center, akční novinku, rodinné dobrodružství nebo nejnovější strategii si vyberete pěkně z pohodlí svého domova. Platby za vybrané hry je možno provádět buď klasicky převodem, pomocí SMS nebo prostřednictvím platby kartou. Na objednané hry nebudete čekat dlouhé dny ani týdny, po přijetí platby jsou produkty obratem doručovány elektronickou poštou na email zákazníka. Nepřehlédněte pravidelné slevové akce a akční nabídky nebo se u nás zaregistrujte a využívejte našeho exkluzivního bonus programu, se kterým získáte vždy něco navíc.

100% záruka originality
Za originalitu prodávaných her stoprocentně ručíme. Každý CD klíč je oficiálním klíčem některého z vydavatelů her (Eletronic Arts, Steam, Battle.net, Ubisoft apod.). Pokud se u nás navíc zaregistrujete, získáte svůj unikátní digitální klíč, na jehož základě je možno stahovat vybranou hru přímo ze stránek vydavatele. Toto stahování navíc není žádným způsobem omezené. Potřebujete snad více důvodů, proč nakupovat PC hry na key4you.cz?

Comments are closed.