REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kyoprint – svatební oznámení podle vašich představ

Vstup do manželství je důležitým životním krokem, který chceme zpravidla oslavit s rodinou i blízkými přáteli. Budoucí novomanželé rozesílají svatební oznámení, případně i pozvánky, a samozřejmě chtějí být originální. Jedinečnou příležitost vybírat z nepřeberného množství svatebních oznámení, přání a pozvánek máte na přehledném webu společnosti Kyoprint.cz. Z pestré nabídky, která je pravidelně aktualizována a stále se rozrůstá, si může dobře vybrat každý zákazník, ať už dává přednost romantickým veršům nebo vtipné a originální variantě.

 

Grafické zpracování stokrát jinak    

Kyoprint všem zájemcům nabízí možnost vybírat svatební oznámení z 22 katalogů. Je v nich k dispozici více než tisícovka svatebních oznámení, přání či pozvánek. Volit můžete nejen různé druhy grafického ztvárnění, ale i papíru. Snoubenci mohou sáhnout i po netradičních metodách tiskařského zpracování, jako je horká ražba, slepotisk a výsek. Svatební oznámení může být zhotoveno také individuálně, podle vašeho konkrétního přání. Pokud se chcete odlišit od ostatních, pak si můžete vytvořit vlastní text a dodat fotografii. A vaše svatební oznámení bude vskutku unikátní a neopakovatelné.

 

Objednávejte z pohodlí domova

Přípravy na svatbu jsou velmi náročné na čas, a tak využijte možnosti objednat si svatební oznámení v klidu vlastního domova. Stačí vyplnit jednoduchý online objednávkový formulář, kde si vyberete text, verš i typ a barvu písma, a jedním kliknutím jej odeslat. Během dvou dní vám přijde e-mail s náhledem hotového svatebního oznámení. Pokud budete spokojeni, obdržíte počet  objednaných kousků do osmi pracovních dnů. Jak vámi vybrané svatební oznámení, tak i stavební přání nebo pozvánky (s dotiskem textů do týdne) společnost Kyoprint zasílá po celé České republice i do zahraničí.

Comments are closed.