REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

H-mont.cz – specialisté na stínící techniku

Příjemné klima vám v rodinném domku, bytě nebo kanceláři zajistí kvalitní stínící technika. Pořídit si můžete třeba moderní žaluzie. Na klíč vám je  vyrobí a namontuje zlínská firma h-mont, která působí hlavně ve Zlínském a Jihomoravském kraji. Zkušení pracovníci vaši objednávku profesionálně zrealizují, a to v předem dohodnutém termínu. Pestrá nabídka na webu h-mont.cz obsahuje žaluzie do všech typů oken. Na výběr máte různé materiály, designové i barevné provedení.

Pokud dáte přednost žaluziím horizontálním, můžete sáhnout buď po hliníkových, nebo dřevěných žaluziích. Horizontální žaluzie uživateli garantují perfektní ochranu soukromí, včetně zlepšení tepelných poměrů v místnostech. K oblíbeným produktům patří také textilní nebo plastové vertikální žaluzie, od kterých může zákazník očekávat dokonalé zastínění a dotvoření interiéru po estetické stránce.

Dotěrný hmyz nemá šanci!

Profíci z firmy h-mont umí vyrobit a odborně namontovat také spolehlivé sítě proti hmyzu. Ochranná síta do oken existují ve dvojím provedení, a to rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). Šikovní pracovníci vám na přání přijedou instalovat i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

Sháníte-li praktické a současně elegantní rolety, u firmy h-mont jste opět na správné adrese. Látkové rolety s nadčasovým designem můžete ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. Možností instalace kazetových boxů u každé rolety, jejichž účelem je chránit navinutou látku, vychází firma vstříc i náročným klientům.

Comments are closed.