REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

S hračkami nikdy nezažijete nudu

Hračky jsou dnes dostupné dětem od nejútlejšího věku a co si budeme povídat, hrát si mohou i dospělí. Připraveno je spoustu her, kde se může bez obav zapojit celá rodina.

Jedná se o sportovní sety, házecí disky, míče, badminton. Společně můžete postavit puzzle s různým počtem jednotlivých dílků. Spoustu zábavy zažijete během společenských her. Může jít o dobře známou klasiku Člověče, nezlob se!, dámu, karty, mlýn, šachy, házení šipek do terče, kostky či pexeso. Můžete se pustit i do objevování her v novějším kabátku, kde jsou nabízeny různé dobrodružné modely.

Mezi hračkami hledejte i nejrůznější kreativní hračky. Holčičky se mohou pustit do vyšívání obrázků, do nažehlování korálků, do vyrábění princeznovského pera, do navlékání korálků a do výroby sušenek.

Kreativní hračky pro kluky jsou zastoupeny například sadami modelíny, různě náročnými hlavolamy, pistolí k lovení duchů, barvami na sklo nebo lidskou kostrou k sestavení. Všem dětem se odjakživa líbí roztomilí plyšáci. Neváhejte a vyberte si své mazlíčky v podobě medvídků, myšek, pejsků a dalších zvířátek.

Comments are closed.