REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kompletní iPhone servis – svěřte svůj přístroj do rukou profíků

Porouchal se vám iPhone a hledáte kvalitní a rychlou opravu? Buďte v klidu, protože profesionální iPhone servis máte na dosah ruky! Stačí se online nebo telefonicky obrátit na servisní tým iPhoneClinic.cz, nebo se můžete v pražské prodejně zastavit osobně. Ani ta nejsložitější oprava vašeho iPhone není pro zkušené profíky žádný problém. Perfektně si poradí s každou nepříjemností, včetně utopeného přístroje či jiné nehody. Kompletní a spolehlivé servisní služby nabízí firma iPhone Clinic za dobré ceny, proto se nebojte specialisty na  iPhone servis kdykoliv kontaktovat!  

 

Zadarmo váš přístroj „prohlédnou“

Sehraný tým z iPhone Clinic se zaměřuje na expresní opravy zařízení iPhone 5, 4S, 4, 3GS a 3G. Dají vám do pořádku také The new iPad, iPad 2 a 4, iPad mini nebo iPod 4. Rychlý iPhone servis zahrnuje odbornou diagnostiku potíží (zdarma) a následné opravy, které spočívají například ve výměně displeje, poškozeného mikrofonu, tlačítka on/off a dalších částí. Pokud se stane, že se váš přístroj nenabíjí ze sítě, odborníci se spolehlivě postarají o nápravu. Precizně opraveno bude také rozbité sklo u vašeho iPhone, iPodu nebo iPadu, a vyřeší se i potíže se zaseknutým tlačítkem nebo jakákoliv jiná závada.

 

Proč využít služeb iPhone Clinic

Majitelé zařízení iPhone, iPod nebo iPad, kteří stojí o špičkové servisní služby, neváhají a včas kontaktují profíky z pražské firmy iPhoneClinic.cz Dokonalý  iPhone servis vám poskytne možnost oprav na počkání a záruku na servis v trvání šesti měsíců. Zákazníkům je garantováno, že během opravy budou použity pouze originální náhradní díly! Veškeré servisní služby lze uhradit platební kartou a při kombinaci více oprav najednou jsou poskytovány výrazné slevy. A jestliže nejste z Prahy či blízkého okolí? Nevadí, i tak můžete profesionální iPhone servis využít. Porouchaný přístroj pošlete jako zásilku poštou (spolu se zpáteční adresou) a po odstranění závady se vám na dobírku vrátí zpět.

Comments are closed.