REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

GPS monitoring aneb jak mít vozový park pod kontrolou

Možná právě nyní přemýšlíte o tom, jak efektivně ušetřit za pohonné hmoty. Nebo už vás příliš zatěžuje administrativa spojená s vedením knihy jízd v papírové podobě. Zbytečných starostí vás rychle a účinně zbaví renomovaná společnost GX SOLUTIONS, která vyvíjí, vyrábí a realizuje špičkové monitorovací systémy už více než 14 let.  Malý a nenápadný přístroj GPS neustále sleduje a zaznamenává polohu či rychlost vozu, včetně dalších veličin. Veškeré údaje odesílá v krátkých intervalech přes mobilní síť na server, kde jsou k dispozici provozovateli vozidla, který tak má kdykoliv skvělý přehled o celém  vozovém parku.

 

Komu se vyplatí investovat do GPS monitoringu

Kvalitní GPS monitoring od GX SOLUTIONS využijí například správci firemní flotily, majitelé kurýrní společnosti nebo provozovatelé taxi služby. Monitorování osobních vozidel zahrnuje GPS sledování, elektronickou knihu jízd, kompletní záznam provozu, spotřeby PHM apod. Elektronická kniha jízd je monitorovacím systémem generována automaticky (bez zásahu řidiče), a tedy bez případných zkreslených údajů. Online výkaz jízd vám přinese pružně a včas informace o GPS pozicích, ujetých kilometrech, tankování nebo prováděných režimech. Zkrátka, budete disponovat množstvím užitečných informací, které vám poslouží k propojování dat s dalšími reporty, jako je třeba evidence nákladů.

 

Sledování nákladních vozidel

Společnost GX SOLUTIONS klientům poskytuje také monitoring nákladních vozidel vhodný pro vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu. Precizně a dokonale vyvinutý elektronický systém se mimo jiné postará o sledování přepravy, plánování a srovnání tras či měření spotřeby paliva. Značnou předností je online komunikační systém mezi řidiči a dispečinkem. GPS monitoring s komunikací nejčastěji zabezpečují terminály, které umožňují nepřetržitý kontakt mezi dispečerem a řidičem. Praktická a výhodná komunikace vám pomůže zefektivnit přepravu a zkvalitnit poskytované služby, a navíc si zjednodušíte práci a ušetříte čas.

Comments are closed.