REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

INESIA – odborná instalace, nastavení a připojení AV zařízení

Plánujete koupi nového AV přístroje, ale nevíte, jak si poradíte s jeho zapojením? Pestrou škálu činností v oblasti instalace spotřební elektroniky vám nabízí profesionální tým společnosti INESIA. K portfoliu služeb firmy, která se na montáž TV, satelitů apod. zaměřuje už od roku 1998, patří kompletní poprodejní servis. Zahrnuje vybalení AV přístroje, jeho zapojení, propojení nastavení a naladění. Zkušení technici se postarají o nastavení DVD, videa či jiného zařízení, a ještě vám ochotně vše podstatné vysvětlí a poradí s  ovládáním.

 

Zapojení domácího kina

Chcete sledovat oblíbené filmy v pohodlí vlastního obývacího pokoje? Firma INESIA vám doporučí vhodné domácí kino a postará se o všechno potřebné. Technici vám AV přístroj namontují, rozmístí repro pro dokonalý 3D zvuk a naučí vás s domácím kinem zacházet, abyste si mohli dopřát co nejlepší prožitek. Sehraný tým firmy INESIA na vaše přání zajistí také montáž TV na stěnu vašeho interiéru, skryje nevzhledné kabely za TV a také se ujme instalace společné TV antény.

 

Sledujte televizi přes satelit

Trávíte před televizorem většinu volného času a zajímají vás například různé sportovní kanály nebo máte zájem sledovat slovenské programy? Pak se neváhejte obrátit na firmu INESIA, která je schopna v předem smluveném termínu zajistit odbornou montáž satelitu. Pověřený technik vám naladí čistý obraz a zaručí dobrý příjem oblíbených satelitních kanálů. Satelitní a anténní technika, její dodávka a montáž, je také specialitou firmy INESIA, u níž si můžete objednat komplexní služby vždy v jednom uceleném balíčku. Pro více informací kontaktujte online nebo telefonicky zákaznický servis, který vám zdarma poskytne všechny důležité informace. Kvalifikovaní technici z INESIA působí v rámci celé České republiky a pracují rychle, kvalitně a profesionálně!

Comments are closed.