REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

TEAMBUILDINGOVEAKTIVITY.CZ PR

Chcete, aby vaši zaměstnanci pracovali dlouhodobě efektivně? V rámci rozvoje a budování týmu využijte naši nabídky služeb teambuilding Brno. Připravíme pro vás skvělou firemní akci, nebo oslavu, celý den můžete strávit v našich prostorech a vyřádit se díky skvělé Laser Game. Laser Game je interaktivní a reálná simulace boje podobná paintballu nebo airsoftu, ovšem bez bolesti. Laser Aréna je umístěná ve velmi členitých sklepních prostorách v centru Brna, a je víceúrovňová. Náš zkušený a proškolený tým vám rád a se vším ohledně Laser Tag poradí a pomůže. Vysvětlí vám fungování, vybavení a cíle hry. Neváhejte nás kontaktovat a zeptat se na cokoli. Ochotně pro vás také připravíme občerstvení, nebo zázemí dle vašich požadavků.

Není lepší metody, než stmelit jakýkoliv kolektiv skvělou firemní akcí. V rámci tembuildingové aktivity pro vás připravíme zábavný a neotřelý program, v jehož průběhu se postaráme o vaši zábavu bezpečnost a spokojenost. Teambuildingové akce a hry mají mnoho přínosů pro firmu: rozvíjí týmovou spolupráci a vzájemnou toleranci, zvyšují motivaci pracovního týmu, zvyšují produktivitu, morálku i loajalitu vůči firmě, posilují vzájemnou důvěru.

Cílem teambuildingové aktivity a hry je také je poskytnout všem zúčastněným společný, příjemný a velice intenzivní zážitek. Nabízíme také možnost profesionálního fotoreportu z akce, nebo natočení čtyřminutového profesionálního sestříhaného videoklipu. Neváhejte nás kontaktovat, my pro vás připravíme program přesně podle vašich představ.

Comments are closed.