REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

K-Keramika – s obklady a dlažbami lze dělat zázraky

Ve společnosti K-Keramika CZECH, spol. s r.o. věříme, že vhodně zvolené obklady a dlažby, sanitární keramika nebo koupelnový nábytek dokážou z jakékoliv koupelny udělat oázu klidu a bezpečí. Místo, kde budete s radostí trávit svůj volný čas. Ranní hygiena, sprchování nebo koupel se mohou stát pravidelným rituálem, na který se budete skutečně těšit. Začněte hýčkat své tělo v luxusní, ale přesto dostupné koupelně. Zasloužíte si ji.

 

Obklady a dlažby, které budou vaší koupelně slušet

K vytvoření koupelny, na kterou budete pyšní, stačí celkem málo. Stačí si u nás vybrat obklady a dlažby, s jejichž různými kombinacemi je možné doslova kouzlit. Dodáváme jen vysoce kvalitní obklady a dlažby od prověřených zahraničních výrobců, např. portugalské společnosti Pavigrés. Pokud si chcete obklady a dlažby prohlédnout na vlastní oči, můžete navštívit jednu z našich obrovských vzorkoven v Brně nebo Boskovicích.

 

Probuďte svou koupelnu k životu

Samotné obklady a dlažby vaši koupelnu designově pozvednou, ale abyste z jejího potenciálu dostali skutečně maximum, je nutné darovat jí také život. Například vhodným výběrem sanitární keramiky nebo koupelnového nábytku. Díky naší široké nabídce van, umyvadel, bidetů, sprchových vaniček, koupelnového nábytku a dalších koupelnových prvků můžete dát zelenou své fantazii a vytvářet originální interiéry, které vám budou ostatní jen závidět. Nebráníme se nestandardním řešením a jsme připraveni vám vyjít vstříc za každých okolností. Neomezujte se.

 

Detaily tvoří perfektní celek

Snažíme se svou nabídku přizpůsobovat tak, abychom mohli poskytovat komplexní sortiment i příslušenství k tvorbě nových koupelen. Nabízíme proto také prvky stavební chemie, lišty, profily a další. Na nás se můžete spolehnout – kdykoliv zrovna potřebujete.

 

 

 


Comments are closed.