REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Korálkování, šperky, Swarovski, Preciosa

Vytvářejte vlastní kolekce šperků za přijatelné ceny! Chcete vlastní šperky Swarovski, obšité rivoli, šité šperky, dutinky a mnohem více? Má te rádi hodně šperků, ale jejich cena je vysoká? Nakupte materiál a šperky si vytvořte sami! Je to velice jednoduché. Sháníte dodavatele materiálu na výrobu šperků? Preferujete kalitní zboží za přijatelné ceny? Pak navštivte náš eshop s korálky Korálek World.cz!

Na trhu s korálky se pohybujeme již několik let a za tuto dobu jsme si vybudovali silnou základu spokojených zákazníků. Díky svým mnohaletým zkušenostem můžete odhadnout, co naše zákazníky zajímá, proč nakupují, co očekávají a co si přejí. Snažíme se přistupovat ke každému zákazníkovi individuálně, zodpovědět na všechny jeho dotazy, usnadnit mu objednávku a pomoci mu s výběrem. Jsme opravdu rádi za každou odeslanou objednávku. Našimi dodavateli jsou pouze prověření výrobci především z České republiky. Snažíme se nabídnout všechen sortiment za přijatelné ceny, které pravidelně snižujeme během akcí a soutěží.

V nabídce máme např. Toho korálky, jablonecký rokajl Preciosa, Swarovski, ohňovky, voskované perle, minerály, plastové korálky, návlekový materiál – NYMO, vlasce i pruženky, bižuterní komponenty (kovové komponenty) a spoustu dalších.

Velice oblíbené jsou nové galvanizace kovů Rhodium a Ruthenium, které jsou antialergenní a nečernají.

Comments are closed.