REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Obecní byty. Nejstabilnější a nejlevnější způsob bydlení

K 1. lednu roku 2013 v České republice definitivně skončilo regulované nájemné. Panovaly obavy, že tato změna povede k prudkému růstu nájemného v obecních bytech, kde bylo do té doby účinně regulováno. Tyto obavy se však nenaplnily. Ceny nájemného v obecních domech oproti  domům, které jsou v soukromém vlastnictví, stoupají jen pozvolna. Obecní byty proto i nadále patří k těm nejvýhodnějším a vůbec nejstabilnějším způsobům nájemního bydlení.

 

Když musíte zvednout kotvy

Ačkoliv jsou Češi v porovnání s jinými národy méně mobilní a jen neradi se stěhují např. za prací, čas od času nastane situace, kdy musí svůj obecní byt opustit a přesunout se jinam. Ať už je to z rodinných, pracovních, finančních či jakýchkoliv jiných důvodů. Co ale udělat s opouštěným obecním bytem? S bydlením, o které mají jiní zájem? Právě proto existuje portál obecni-byty.cz.

 

Řešení na míru každého z vás

Internetový server obecni-byty.cz působí na trhu nemovitostí již řadu let a za tu dobu se stal jedním z největších hráčů v oblasti obecních bytů. Nabízí výhodné řešení každému, kdo má k dispozici obecní byt a hodlá tento byt opustit. Nezáleží na lokalitě ani velikosti bytu, vítáni jsou všichni. Ať už potřebujete obecní byt vyměnit za jiný nebo jej hodláte úplně opustit, vždy existuje možnost, která bude výhodná pro všechny strany. Tak proč jí nevyužít?

 

Servis od A až po Z

Celá transakce obecního bytu vás navíc nemusí nijak děsit ani po právní stránce. Odborníci z portálu obecni-byty.cz zajistí veškeré náležitosti od vypracování smluv až po vyplacení finanční náhrady. V rámci služeb je poskytováno také odborné poradenství, komplexní právní servis nebo realitní služby. Můžete se spolehnout na to, že vše proběhne rychle, diskrétně a vy budete z celého obchodu jenom profitovat.

 

 

Comments are closed.