REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Šlapací traktory a balanční káry od Berg Toys

BERG Toys má více jak dvacet let zkušeností s vývojem, výrobou a prodejem šlapacích vozítek. Mezi hlavní produkty patří šlapací káry, šlapací traktory a také přívěsné vozíky a také balanční káry.

Tým konstruktérů a techniků firmy BERG Toys soustavně sleduje a na nových modelech využívá nejnovější vývojové trendy použitých materiálů, koncepcí tvarů, bezpečnostních prvků atd.

BERG Toys vozítka nejen vyvíjí a konstruuje, ale také v převážné míře vyrábí ve vlastním závodě v Nizozemsku.

Všechny výrobky prochází extrémními zátěžovými zkouškami. Oddělení kvality firmy BERG Toys pozorně sleduje i kvalitu a plnění všech přísných parametrů při samotné výrobě.

Kromě bezpečnostních zkoušek nechává BERG Toys bezpečnost svých vozítek testovat v nezávislých evropských zkušebnách jako jsou TÜV a Intertek.

Dlouhá životnost je u BERG Toys prvořadou vlastností výrobků. A proto tímto BERG Toys věnuje velký ohled na životní prostředí. Mimo jiné, v maximální míře recyklujeme naše zbytkové materiály.

BERG Toys zaručuje vysokou kvalitu výrobků. Proto také poskytuje záruku 5 let na většinu rámů šlapacích vozítek a 2 roky na většinu sedaček. Vedle vlastní záruky poskytuje BERG Toys prostřednictvím specializovaných prodejních zástupců prvotřídní servis a zaručuje dodávky náhradních dílů až do 5 let po nákupu výrobku.

Prohlédněte si nabídku šlapacích kár a traktorů. Značka BERG Toys má několik řad šlapacích aut jako Junior, Classic, City compact, Ferrari, Off-road, Race a Special.

Váš dodavatel produktů BERG Toys je společnost:

KLASIK CZ s.r.o.
Havířská 38
664 84 Zastávka u Brna

E- mail: info@klasikcz.eu
Telefon: +420 736 763 395
Web: www.klasikcz.eu

Comments are closed.