REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Prací prášky za výhodné ceny

 

Prací prášky jsou mimořádně vhodné pro silně zašpiněné prádlo, které je potřeba prát při vysokých stupních. V našem internetovém e-shopu drogeridomu.eu naleznete široký výběr pracích prášků na barevné i bílé prádlo, přičemž vybírat můžete mezi velikostmi 300g až 10 kg – a to za velice nízké akční ceny.

Jedněmi z neoblíbenějších a nejkupovanějších pracích prášků jsou značky ARIEL, REX nebo MULTICOLOR, který si můžete pořídit ve výhodném balení 9 plus 1 kg zdarma. Teplotní rozsah prášku pro praní je Multicolor 30°C – 95°C. Kromě příjemné vůně a vynikajících pracích výsledků obsahuje prášek speciální složky, které chrání pračku před usazováním vodního kamene.

Doporučit také můžeme prášek pro praní barevného prádla Praktik Express Color 6 kg obsahující enzymy, které zjemňují prádlo. Prášek má příjemnou dlouhotrvající vůni a je účinný i při praní v nízkých teplotách. Pokud máte doma malé dítě, potom zajisté oceníte prací prášek vhodný i pro citlivou dětskou pokožku Power Wash Baby Sensitive, který ocení i alergici a astmatici. Teplotní rozsah prášku je 30 – 95°C a je vhodný na praní bílého i barevného prádla. Díky pracímu prášku Power Wash Baby Sensitive se bude vaše děťátko cítit jako v bavlnce.

Comments are closed.