REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kuchyně na míru

Pokud si jedna kamarádka renovuje kuchyni, je „zákonem“ dané, že musí renovovat i kamarádka druhá. Tedy já. Ihned jsem tuto myšlenku nenápadně vnutila i manželovi a začaly přípravy a plánování. Po pár dnech mi však ztuhnul úsměv na rtech. Zjištění, kolik věcí bude potřeba změnit, poupravit, vyhodit a koupit nových, bylo více než šokující.

Naštěstí jsme objevili firmu, která to udělá za nás. Interiérové studio Hezká kuchyň a její tým k nám přijeli a vše zaměřili.

Tato firma přistupuje k zákazníkům individuálně a neustále se snaží používat nejnovější trendy a techniky na trhu kuchyňských studií. Dlouholeté zkušenosti s navrhováním a výrobou jsou znát. Pro tuto firmu není žádný Vás požadavek nereálný. Navíc, pokud si přejete zhotovit jakýkoliv nábytek do svého bytu, studio Hezká kuchyň Vám ho vyrobí na míru.

Ještě pořád nejste rozhodnuti? Kontaktujte studio na telefonním čísle nebo prostřednictvím emailu, který najdete na webových stránkách www.hezkakuchyn.cz. Nechte si vyrobit krásnou kuchyň jako Brno:-)

Hezká kuchyň, s.r.o., Brno
www.hezkakuchyn.cz
+420 543 215 694
brno@hezkakuchyn.cz

Comments are closed.