REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Klimatizace, vzduchotechnika, rekuperace

Máte problémy s klimatizací nebo zařizujete restauraci a potřebujete novou vzduchotechniku? Není nic lehčího než kontaktovat přímo nás a my Vám se vším poradíme.

Jsme stabilní rodinná firma zabývající se projekcí, dodávkou a instalací vzduchotechniky, klimatizace, chlazení, topení, rekuperace a regulace. Projekty a návrhy vzduchotechniky zpracováváme dle zadání a požadavků investora tak, aby plně vyhovovaly jeho představám o investované ceně a ekonomice provozu. Nabízíme pouze osvědčené a známé výrobky jako např. Remak, Multivac, Elektrodesign, Atrea, Toshiba, Daikin a další. Nabízíme kompletní řešení od projektu, realizace až po pozáruční servis.

Klimatizaci Vám dodáme a zrealizujeme do bytových, kancelářských nebo komerčních prostor. Klimatizace v bytě Vám zaručí komfort v horkých měsících a její snadné ovládání Vám přinese kompletní pohodlí. Pro zlepšení pracovního prostředí vám nainstalujeme klimatizaci do kanceláře či provozovny, uvidíte, že zvýšíte efektivnost práce svých zaměstnanců. Klimatizace taktéž dodáváme pro průmyslová odvětví, kde vzniká požadavek na chlazení provozních technologií.

Pro rodinné domy a bytová centra provádíme dodávky rekuperačních jednotek na klíč dle přání a požadavků zákazníka.

Naše firma se taktéž zabývá jádrovým vrtáním betonu, železobetonu, a ostatních druhů zdiva. Samostatný ceník jádrového vrtání naleznete na internetových stránkách.

V neposlední řadě zajišťujeme výrobu a dodávku vzduchotechnického potrubí a vzduchotechnických prvků včetně tvarovek a dílů a to vše na přání zákazníka.

Vzduchotechniku a klimatizace s kompletním servisem dodáváme v Ostravě, Havířově, Frýdku-Místku, Karviné a regionu Severní Moravy.

Už nehledejte dále a obratem nás kontaktujte. Podrobnější informace naleznete na www.levnaklima.cz. Těšíme se na Vás.

3K Air Mont s.r.o.
U Křížů 20/119
736 00 Havířov – Životice

E-mail: info@levnaklima.cz
Telefon: +420605103033

Comments are closed.