REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pronájem kanceláří

Před nedávnem jsem začal podnikat v oblasti mediální komunikace a hledat jsem odpovídající kancelář k pronájmu v Praze, která by byla nejenom reprezentativní, ale zároveň byla příjemným místem pro práci. Oslovil jsem proto odborníky na slovo vzaté z realitní kanceláře Happy House Rentals s.r.o., jejíž jedna divize se specializuje právě na pronájem kanceláří v Praze a okolí. Sdělil jsem jim své specifické požadavky, představil rozpočet a požadovanou lokalitu. Co následovalo?

Pronájem kanceláře s osobním přístupem

Ihned mi byl přidělen osobní realitní makléř z týmu HHR, který mi vyšel maximálně vstříc. Představil mi aktualizovaný katalog kanceláří k pronájmu, který si můžete prohlédnout i Vy na webových stránkách happyhouserentals.com. Zeptal se mě na bližší informace o pronájmu, který bych si představoval a našel pro mě několik odpovídajících nabídek. Nikdy bych nevěřil, že pronájem kanceláře v Praze může být tak lehce dostupný!

Pronájem kanceláří s profesionály

Co jsem nejvíce oceňoval na realitní kanceláří Happy House Rentals s.r.o.? Byl to především jejich profesionální a individuální přístup. Makléř dokonce vyšel vstříc mému našlapanému pracovnímu kalendáři a naplánovat prohlídku kanceláří k pronájmu podle mého časového rozvrhu. Závěrem bych chtěl poděkovat celému týmu realitní kanceláře z Happy House Rentals s.r.o. za jejich ochotu, přístup a vstřícnost. Pronájem kanceláří od těchto profesionálů mohu jen doporučit.

Comments are closed.