REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Tantrická masáž

Co je to tantrická masáž? Jaké prožitky nabízí? V čem všem nám může pomoci? To jsou otázky, které si před první návštěvou tantrické masáže pokládají asi všichni. Jakmile ji ale vyzkouší, tak odpovědi znají, ale nejen že je znají, oni je i cítí a jsou o nich přesvědčeni až do morku kostí.

Tantrická masáž není jen obyčejnou masáží. Je to především očistný rituál, který vaše tělo zbaví všech neduhů, které jej trápí a vaši mysl oprostí od každodenních stresujících vlivů natolik, abyste se ještě dlouho po masáži cítili jako bohové a vše bylo v pořádku. Během tantrické masáže se pracuje s energií vašeho těla. Docílí se tím, že jsou odblokována všechna místa, která nejsou úplně v pořádku a to včetně vašich psychických bloků. Neříkáme, že se vše vyřeší jednou jedinou masáží. Jen se snažíme říci, že je to nejlepší, co můžete pro své tělo udělat.

Díky tantrickým masážím a proniknutí do základů tantry samotné dokonce své tělo začnete milovat, protože vám bude přinášet jen samou radost, pohodu a psychický klid. Že to není možné? Že je váš život příliš hektický na to, aby s vámi tohle tantrická masáž dokázala? Ale není, to si jen a pouze namlouváte. Ničí život není natolik hektický, aby mu tantrická masáž neumožnila se plně odreagovat a dívat se na problémy ve svém okolí s odstupem a nadhledem.

Tantrická masáž je rituál. To jsme si již řekli. Je to rituál, který je doprovázen příjemnou orientální hudbou, díky které se vaše podvědomí noří jen do těch nejpříjemnějších myšlenek a míst vaší mysli. Navíc je atmosféra ještě více podtrhnuta vonnými svíčkami a přítmím, které vám dovoluje nenechat se vyrušovat okolními vlivy a soustředit se jen na sebe samotné. Masér či masérka tantrické tantry je zasvěcený človíček, který přesně ví co dělá a přesně ví co vy chcete a potřebujete bez toho, aniž byste myšlenku museli vyslovit nahlas. Tantrická masáž dokáže být opravdu balzámem pro vaše tělo i duši a vaše problémy se vám najednou budou zdát mrňavé a malicherné. Běžte a vyzkoušejte. Nic za zkoušku nedáte. Jen získáte.

Comments are closed.