REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Úklid ve školách

Dokonalé odstranění nečistot a choroboplodných zárodků v budovách škol pomocí mopů a běžných čistících prostředků je téměř nemožné.

 

Školní budova patří k místům s velkou koncentrací osob. Právě ve škole je nutno udržovat maximální čistotu a hygienu, aby se zamezilo šíření nemocí a epidemií.

V převážné většině škol je doposud zajišťován úklid pomocí mopů, kbelíků s vodou, čistících hadrů a běžných čistících prostředků. Použitím těchto pomůcek však nelze dokonale nečistoty a bakterie odstranit. Opětovným namáčením mopu v již použité vodě a roztírání této již znečištěn vody po podlaze dochází navíc k roznesení špíny a bakterií na větší plochu než před úklidem.

Cílem dokonalého úklidu je odstranění špíny a znemožnění přístupu již odstraněných nečistot zpět na čištěný povrch.

Mezi nejdokonalejší úklidové stroje určitě patří zařízení značky KaiVac. Moderní stroje KaiVac nabízejí široký výběr možností bezdotykového úklidu v kombinaci s automatickým dávkováním úklidových chemikálií, tlakovým mytím povrchu s výkonným odsáváním vlhkosti v integrovaném systému.

Mezi největší přednosti úklidových strojů KaiVac patří efektivita čištění, vysoký výkon, nízké pořizovací náklady a jednoduchá a levná údržba.

Využitím úklidových strojů KaiVac umožňujícím dokonalejší odstranění nečistot a bakterií ve školách je možné snížit nemocnost žáků i učitelů.

Dovozcem a dodavatelem úklidových strojů KaiVac vyráběných v USA na český trh je společnost de Wolf Group s.r.o. z Chebu. Společnost de Wolf zajišťuje kompletní servis úklidových strojů KaiVac i dodávku vhodných čistících prostředků.

 

http://www.kaivac.cz/proc-zvolit-kaivac/

http://www.dewolf.cz/kontakt/clanky/

http://www.dewolf.cz/kontakt/clanky/uklid-ve-skolach/

Comments are closed.