REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vyřešte přerůstající dluhy pomocí insolvenčního zákona

Přerostli vám dluhy přes hlavu, nikde vám již nepůjčí, konsolidace úvěru není možná a exekutoři na vás tlačí ze všech stran? Pak pro vás může být ideálním řešením, jak z této situace ven, využít insolvenční zákon a vyhlásit tzv. osobní bankrot.

 

Zastavte exekutory návrhem na oddlužení

 

Málokdo ví, že pokud vyhlásíte tzv. osobní bankrot v rámci insolvenčního zákona, který je platný od 1.ledna 2008, přestanou okamžitě vaše dluhy narůstat, získáte soudní ochranu před exekutory a můžete dosáhnout toho, že vám bude až 70% vašich dluhů odpuštěno. Exekutoři tedy nemohou zabavit váš majetek ani zablokovat bankovní účet či na vás vyvíjet jakýkoliv další nátlak a vám zůstane na splácení minimum z původních dluhů. Zdá se vám to jako dobré řešení, které vás může zbavit starostí a bezesných nocí? Pak je na čase obrátit se na některou ze společností, které vaše oddlužení zajistí, tak abyste se nadobro zbavily veškerých svých dluhů a dotěrných vymahačů.

 

Společnost, která zajistí vaše oddlužení, vybírejte pečlivě

 

Pokud přemýšlíte o tom, že vyhlásíte osobní bankrot dle insolvenčního zákona, budete se muset chtě nechtě obrátit, na některou ze společností, která pro vás zajistí vše potřebné od podání žádosti až po oddlužení. Bohužel se najdou i lidé, kteří insolvenčního zákona využívají a za mnohdy směšné poplatky, které vybírají předem, naslibují hory doly a ve finále přijdete ve vaší těžké situaci o další peníze.

Vybírejte proto větší společnosti, které se na oddlužení specializují a když jsou dražší, opravdu vám pomohou a každý krok vám mohou prokázat. Jednou ze spolehlivých společností, která u nás pomohla vyřídit osobní bankrot již mnoha klientům, je společnost Captura Service CZ s.r.o., která standartně podá žádost o oddlužení do 3 dnů, od doby, kdy od vás obdrží veškeré potřebné dokumenty. Veškeré další potřebné informace o této společnosti, která vám může opravdu pomoci, včetně možnosti dohodnout se na nezávazné konzultaci zdarma naleznete na webových stránkách www.pomoczdluhu.cz.

Comments are closed.