REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jazyková škola Brno

Znalost cizích jazyků se rozhodně neztratí

Dokončit školu, složit poslední zkoušky a na vždy zapomenout na všechno učení. Tak přesně to je sen mnohých maturantů. Ovšem skutečnost bývá poněkud jiná. Všichni ovšem později pochopí, že studovat se musí neustále. Někteří na to přijdou během pár měsíců, kdy nemohou najít práci bez dostatečné znalosti angličtiny, němčiny, španělštiny či jakéhokoliv jiného jazyka. Další k tomuto zjištění dospějí podstatně déle, například když pracovní postup si zaměstnavatel podmiňuje bezproblémovou komunikací v cizím jazyce.

Hledáte kvalitní jazykovou školu?

Takovíto lidé velmi často hledají pomoc odborníků a například jazyková škola Brno Miramare jim pochopitelně vychází vstříc. Zájemcům nabízí velmi kvalitní studijní program a všechny záludnosti zvoleného cizího jazyka jim vysvětlí rodilí mluvčí či zkušení lektoři. Pro co nejlepší služby jazyková škola Miramare navázala spolupráci také s britskou vzdělávací institucí City & Guilds.

Kurzy pro veřejnost

Přišli jste také v průběhu času na to, že bez znalosti angličtiny, němčiny, francouzštiny či jiných světových jazyků nemáte šanci na pracovní posun či o vás zaměstnavatelé nejeví zájem? Přihlaste se jazykových kurzů pro veřejnost, které můžete absolvovat přímo v Brně nebo v některé z poboček po celé české republice. Své služby nabízí jazyková škola Brno Miramare již dvanáct let a za tuto dobu přesně ví, jak dosáhnout v poměrně krátkém čase výrazného a hlavně trvalého zlepšení.

Pomaturitní studium jazyků

Pokud se rozhodujete pro pokračování ve studiu jazyků ihned po složení maturity, rozhodně to lze považovat za rozumný krok. Stále totiž máte všechny doposud získané znalosti v hlavě a navazuje se na ně podstatně jednodušeji. Cena kurzu na jeden rok se pohybuje od necelých 13 tisíc v závislosti na termínu, do kterého zaplatíte celkovou částku. Takto vynaložených peněz ovšem určitě v budoucnu litovat nebudete.

Comments are closed.