REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Když nový byt, tak jedině v Litomyšli

Představte si své ideální bydlení. V klidné lokalitě, přesto však dobře dopravně dostupné. Na dosah přírody i veškerých služeb, obchodů a institucí. Nadstandardní a komfortní, přesto levné bydlení. Že takové neexistuje? Omyl, přesně takové vzniklo na kraji města Litomyšle. Do novostavby bytového domu Zelená alej se můžete nastěhovat i vy.

 

Co všechno na vás, jako na nového obyvatele této nemovitosti, čeká? Představte si svůj běžný den. Po práci nakoupíte, vyřídíte pochůzky a vyzvednete děti ze školy a školky. Nyní vás čeká cesta domů. Tu zvládnete během chvilky, dům Zelená alej je vzdálen jen 600 metrů od centra. Problémy s parkováním? Kdeže, čeká na vás vlastní garážové stání v suterénu. S těžkými taškami s nákupem stačí jen popojít k výtahu, který vás doveze přímo k vašemu bytu.

 

Zelená alej nabízí byty na prodej různých velikostí. Ať již jste si vybrali byt 1+kk, 2+1 nebo větší, uvítáte po příchodu domů veškerý komfort. Sprchový kout či vana již čeká. Pak nastane chvilka na šálek kávy na vlastním balkóně či rozměrné terase. Děti se již těší na sobotní výlet do okolní přírody. Všechny byty mají k dispozici vlastní sklep, kam po návratu uložíte jízdní kola. Děti si pak ještě zadovádí na hřišti v parku hned vedle domu.

 

Přijela návštěva. S parkováním nemá problém, před domem je spousta místa. Vezmete přátele na prohlídku historického jádra města a na překrásný renesanční zámek. Milovníci kultury si zde přijdou na své. Příště zajedete k přátelům vy. Cestovat zde není žádný problém, kolem Litomyšle vede hlavní silniční tah mezi Olomoucí a Hradcem Králové.

 

O dům se bude starat profesionální firma – bytové družstvo, odpadnou vám tak starosti s údržbou bytu. Proč ještě váhat, nové byty čekají na své spokojené obyvatele a jedním z nich můžete být právě vy.

Comments are closed.