REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Údržba sprchových koutů a pěny do koupele

Úklid domácností by měl být pravidelný obzvlášttam,kde by se mohla tvořit plísen,jako jsou např.koupelny:

Úklid domácnosti Vám taky ráda provede firmaJ&H Úklid, která se zabývá úklidem domácností a různých institucí.

Sprchové kouty jsou velice elegantním vybavením našich koupelen, ale jen v případě, že září čistotou a vypadají i po dlouhodobém používání jako nové.Každý z nás ví, jaké to je udržovat sklo neustále čisté a lesklé, je to nekonečná a věčně se opakující práce. To samozřejmě neplatí jen pro sprchové kouty.

Jak je to tedy s údržbou sprchových koutů :Proč se na skle usazují nečistoty, když je hladké.
Žádné sklo není úplně hladké, ale má na sobě velmi malé póry, ve kterých se usazují nečistoty. Další otázkou je, kde se ty nečistoty berou. Tyto usazeniny jsou minerální látky, které obsahuje voda a znají to ti z nás, kteří mají doma tvrdou vodu.Sprchové kouty se prostě udržovat musí.

Resp.kdyby jsmejejich skleněnou výplň neudržovaly, mohlo by dojít k trvalému zněčištění. Pokud nemají  sprchové kouty přímo od výrobce povrchovou úpravu skla, je nutné použít přípravek jako je odpuzovač vody Protektor.Vždy nějaká voda na sprchovém koutu zůstane a s tím i nějaké usazeniny, ovšem díky tomuto přípravku je možné je jednoduše setřít vlhkým hadříkem.

Dále můžete použít:čistič sprchových skel zn.Remover ,  nebo ochranu sprchových koutů zn.EnduroShiedel.

Kombinací těchto dvou prostředků bude Váš sprchový kout zářit čistotou.

FirmaJ&H Úklid,se nejen zabývá úklidem domácností,ale také čištění koberců,sedacích souprav apod.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

 

Pěny do koupele:

Není nic lepšího pro relaxaci než pěny do koupele. Povzbudí Vaši mysl, zregenerují svaly a přináší dokonalou péči o Vaši pleť.Dneska už si můžete vybírat, a to nejen podle barvy či vůně, ale hlavně podle účinků, protože dopřípravků se přidávají různé výtažky z bylin, oleje, vřídelní soli a vonné oleje.V dnešní době je na trhu mnoho druhu pěn do koupele.Jak pro dospělé, tak speciální pro naše nejmenší.

Comments are closed.