REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Ochrana hlavy

Přilba na ochranu hlavy je nedílnou součástí ochranných pracovních pomůcek pracovníků nejen ve stavebnictví, ale i v řadě dalších profesí.

 

Nejdůležitější je vybrat takový způsob ochrany hlavy, který odpovídá danému pracovnímu prostředí a minimalizuje riziko úrazu. Nabídka ochranných přileb značky uvex zahrnuje kompletní sortiment přileb pro různé pracovní profese i do různých prostředí. Díky odborným znalostem ve zpracování plastů a ve spojení s vysoce kvalitními materiály a kontinuální kontrolou výrobních procesů vyrábí skupina uvex safety group v Německu ochranné přilby a vnitřní skořepiny svých ochranných čepic proti nárazu té nejvyšší kvality. Samozřejmostí je také maximální komfort nošení pro každého uživatele. V letních slunečných dnech je neocenitelnou výhodou přilby uvex airwing promyšlený systém ventilace, který lze individuálně nastavit. Tato ochrana hlavy nabízí tři ventilační otvory s možností otevření nebo uzavření. Uspořádání ventilačních otvorů nechává unikat teplý vzduch, a tak zůstává v ochranné přilbě příjemné klima.

Pro vysoce výbušná prostředí je určena ochranná přilba uvex 9780 antistatic. Použité materiály zajišťují spolehlivou ochranu proti elektrostatickému výboji a ergonomické individuálně nastavitelné vnitřní vybavení ve spojitosti s variabilně nastavitelným větráním uvex climazone zajišťuje maximální komfort nošení.

U běžných přileb je při použití ochrany zraku pozice brýlí vždy závislá na pozici skořepiny přilby. V případě náhlého pohybu helmy dochází automaticky ke změně nastavení hledí, a tím ke vzniku nebezpečí pro oči. Společnost uvex přišla s inovativním řešením. Jedná se tzv. integrovaný systém nošení brýlí IES (Integrated Eyewear System). Držák brýlí umožňuje, aby se mohly brýle uvex pheos pomocí posuvné části zasunout do přilby uvex nebo vysunout na nos. Posuvná část je spojena se závěsnou částí tak, aby se pohyby přilby nepřenášely na brýle. Klipový systém s integrovaným držákem brýlí umožňuje brýle snadno nasadit a vyjmout pro čištění nebo výměnu.

Součástí nabídky na ochranu hlavy značky uvex je inovativní ochranná protinárazová čepice dle normy EN812, ve sportovním designu baseballové čepice uvex u-cap sport.

Dodavatelem pomůcek na ochranu hlavy a kompletního sortimentu ochranných pracovních pomůcek špičkové kvality značky uvex v České republice je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochrana-hlavy/technologie/

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochrana-hlavy/vyhody-produktu/

Comments are closed.