REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vánoční nadílka

Doufám, že si mou zprávu přečtete ještě před Vánocemi či během nich, nikoli po svátcích. Chci Vám úvodem poděkovat za Vaše služby a kvalitní střešní krytinu. Jsem s ní moc spokojená.

Můj manžel měl o Vás povědomí již dlouhou dobu předtím, než jsme o nové střeše vůbec začali uvažovat. Samozřejmě, to povědomí bylo kladné. Takže když se nám pak znenadání stala nehoda se střechou, vyhledal bleskurychle Vaše stránky na internetu a vyřizoval střechu od Vás.

Měli jsme jednoduše v prosinci smůlu. Kvůli silné sněhové nadílce to naše střecha v jednom místě nezvládla a probořila se. Musím podotknout, že střechu jsme už měli dosti starou, podobnou katastrofu jsme mohli očekávat kdykoliv, ale já i manžel jsme oba stejní v tom, že vše řešíme na poslední chvíli…

Brala jsem to tehdy jako neštěstí. To se prostě může stát jenom nám, abychom před Vánocemi byli bez střechy nad hlavou! Manžel udržel klidnou hlavu, uklidňoval mě, že ještě do Vánoc bude nová střecha. Navíc jsme měli výhodu, že jsme na našem účtu měli finanční rezervu.

To jsem název Capacco zaslechla poprvé v životě. Muž mi ukázal na počítači fotogalerii a já se zamilovala do Vašich střech. Vzhled byl čistý, elegantní, provedení se mi moc líbilo, i uživatelské recenze byly kladné. Manžel navíc znal již dva lidi, co mají střechu od Vás, proto také nenavrhoval žádného dalšího výrobce. Umělá břidlice nás uchvátila podle fotek a našich požadavků. Oba jsme jí byli uneseni.

Závěrem Vám děkuji za Vaše služby. Byli jste pohotoví a ochotní a ještě před Vánocemi jsme s manželem dostali společný dárek – novou funkční a navíc krásnou střechu od Vás.

Comments are closed.