REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Moderní dekorativní vzhled betonových povrchů

MALDECOR BETON – nezaměnitelný a vysoce dekorativní vzhled betonových povrchů nadčasově dotváří prostory interiérů rodinných domů a vil, representačních komerčních prostorů, obchodů, hotelů i restaurací.

 

Současná moderní architektura a požadavky architektů a stavitelů vyžadují stále častěji úpravy stěn interiéru v podobě dokonalých betonových povrchů různého designu. Právě v oblasti povrchových úprav stěn ve stylu betonu nastal v posledních letech nejrychlejší nárůst zájmu.

Úpravu stěn imitujících dokonalý betonový povrch různého designu umožňuje nový materiál MALDECOR BETON. Materiál se používá jako tenkovrstvá cementová stěrka v síle 3-5 mm. Technologii povrchové úpravy MALDECOR BETON lze aplikovat na prostý beton, štukové povrchy, povrchy na bázi cementu i sádrové stěrkové povrchy. Přesně stanovené technologické postupy umožňují výrobu různých dekorativních povrchů.

Materiál MALDECOR BETON je speciální stěrka z modifikovaných materiálů. Jedná se o směs nejkvalitnějších cementů, kameniva, disperzí a dalších přísad, která je po smíchání s vodou ihned připravena k aplikaci. Díky použitému materiálu na bázi cementu se nejedná o imitaci betonu, ale ve své podstatě se jedná o beton nejvyšší kvality. Úpravu povrchů technologií MALDECOR BETON lze používat jak v interiérech, tak v exteriérech.

Oproti dříve používaným směsím, které beton pouze imitovaly, MALDECOR BETON dosahuje mnohem vyšší pevnosti, přídržnosti, odolnosti proti oděru a delší životnosti.

Realizace designových úprav povrchů v interiérech i exteriérech budov technologií MALDECOR BETON provádí společnost MALDECOR s.r.o. z Liberce. Společnost MALDECOR je zároveň dodavatelem materiálu MALDECOR BETON a také provádí školení řemeslníků novou technologií MALDECOR BETON.

http://www.maldecorbeton.cz/kontakt/clanky/

http://www.maldecorbeton.cz/o-produktu/

http://www.maldecorbeton.cz/pouziti/

Comments are closed.