REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Prožijte okouzlující chvíle nad sklenicí vína

Rozšiřte si své povědomí o kvalitních vínech a otevře se vám cesta k prožití nevšedního večera. Na začátek je vhodné podstoupit některou z řízených degustací vín.  Tato setkání otevírají nové vinařské obzory, ochutnáte zajímavá vína z různých oblastí a různých ročníků, ale především se naskytne příležitost seznámit se s lidmi podobných zájmů.

Pro obyvatele Prahy anebo její časté návštěvníky,  doporučujeme za degustací vín zavítat do vinotéky Zilvar Wines v samotném centru Prahy. Vinotéka se nachází v Palackého ulici č. 8, nedaleko metra Můstek. Hned při vstupu do vinotéky zapomenete na ruch velkoměsta a vaše chuťové pohárky i zrak se přiblíží opojné vinné náladě. Tematický interiér,  doplněný o ladné křivky láhví výborných vín v regálech zve k ochutnávce. Sklepení vinotéky je příjemná degustační místnost s kapacitou 20 míst.

Majitel vinotéky a znalec vín Zdeněk Zilvar zve na jím zakládané řízené degustace vín rozdílného zaměření. Užijete si tak určité oblasti nebo konkrétní odrůdy různých ročníků. Degustaci lze připravit i dle přání svých návštěvníků. Stačí se jen dohodnout. Ani ochutnávky pro uzavřenou společnost, nejsou žádný problém. Pokud jste mimopražští, můžete se dokonce s panem Zilvarem dohodnout na degustaci u vás, třeba ve vaší firmě nebo domě.

Comments are closed.