REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Dámské kabelky

Kabelka je nedílnou součástí každé ženy a o své majitelce mnoho vypovídá. Většina žen bez dámské kabelky neopouští domov, a pokud ano, cití se nesvá. Do kabelky totiž každá žena schová pomalu celý svůj svět!
V dnešní době máme na výběr nepřeberné množství kabelek různých stylů, střihů, barev a materiálů… A díky tomu si můžete zvolit dle vlastního stylu či příležitosti, kterou kabelku si zrovna dneska vezmete.

Můžete být elegantní s LUXUSNÍ kabelkou, která se vyjímá obvykle lepším materiálem, nadčasovým designem se zajímavými detaily a perfektním provedením. Luxusní kabelka říká o své majitelce, že se jen tak s něčím nespokojí a žádá si vždy to nejlepší. V letošní sezóně ovládli luxusní kategorii kabelek hlavně dámské kožené kabelky imitace krokodýlí kůže, která působí opravdu přepychově! Při nákupu však dbejte na správný výběr materiálu a tvaru, aby kabelka nevypadala spíš lacině, což se u přezdobených nebo příliš lesklých kousků může stát. S tímto problémem Vám může při výběru pomoci i cena, která by měla být v případě luxusních kabelek o něco vyšší (řádově od 600 Kč až k několika tisícům).

Můžete být ale také chic s TRENDY kabelkou! Ty se řídí aktuálními módními trendy, výstřelky, střihy a barvami, jednoduše tím, co zrovna frčí. Trendy kabelka dává o své majitelce na první pohled vědět, že ve světě módy je jako ryba ve vodě.
Letošním hitem je definitivně květinový vzor v různých barevných kombinacích. Toto provedení působí velmi jarně, žensky a romanticky. S takovou květinovou kráskou budete k nepřehlédnutí! Jediné, na co si musíe dávat pozor je kombinování s oblečením! Ke květinové kabelce můžete zvolit různé pestrobarevné kousky oblečení v barvách, které jsou na kabelce nebo v neutrálních barvách. Vyhněte se však příliš vzorovaným kusům oblečení, které by se s kabelkou přebíjely.

Pro zvláštní příležitosti a do společnosti jsou ideální SPOLEČENSKÉ kabelky, které jsou menších rozměrů. Například různé druhy psaníček, pouzder a mini kabelek. Tady klidně můžete popustit uzdu extravaganci. Společenská kabelka totiž může být jak jednoduchá, tak úchvatně zdobená různými kamínky a flirty. Vždy by ale měla ladit s Vaší garderóbou.

Pro volné chvíle jsou zase vhodnější CROSSBODY kabelky, které se nosí křížem přes tělo a jsou tak více komfortní. Při jejich nošení máte totiž obě ruce volné, což je velmi praktická vlastnost zejména při cestování nebo na procházkách. Jejich design je obvykle jednodušší v tlumenenějších barvách, někdy ale můžete narazit i na skutečně vystylovanou „crossku“. Co do velikosti, tak crossbody kabelky najdete samozřejmě v různých rozměrech. Nejlepší jsou ale ty menší nebo střední. Ty velké mohou být při větší zátěži trochu na obtíž při chůzi.

Ideálně by měla mít každá žena ve svém šatníku alespoň jeden prvotřídní kousek z každé této kategorie. Věříme, že spousta z Vás jich tam má i více! Přecijen jedna je asi oblíbenější než ty ostatní… Která to je pro Vás?

Comments are closed.