REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kompletní rekonstrukce bytu

Chcete rekonstruovat byt? Není problém, obraťte se na nás. Za ty nervy, které vznikají při práci svépomocí, to přece nestojí. Těch peněz, toho času, navíc pak ještě nemáte odborný dohled. Ten ale zajistíme my, stejně jako kompletaci všech prací, na kterých se s Vámi po nezávazné konzultaci dohodneme. Bydlete v novém, provoňte svůj byt novotou a krásnými barvami. Rekonstrukce bytového jádra je naše hobby, děláme to poctivě a s láskou!

Veškeré vaše požadavky jsou předem splněny

Jsme ochotni splnit každé Vaše přání, žádný detail pro nás není nepodstatný. Naší předností je i flexibilita, takže pokud navrhnete něco i během provádění prací, rozhodně se nad tím můžeme pobavit. Nebojte se rekonstrukce, s námi je to radost. I když odjedete na dovolenou nebo na chatu, můžete být se svým bytem v kontaktu prostřednictvím internetu. Aktualizované fotografie toho, jak zrovna probíhají práce, jsou naprostou samozřejmostí. Nepřijdete o vůbec nic!

Nabízíme zednické, topenářské i další odborné práce

Topenářské práce, poradenství kolem rekonstrukce, návrh ideálního materiálu, který bude splňovat Vaše představy. Nabízíme dlouholeté zkušenosti v oboru a špičkově odvedenou práci, na kterou bude vskutku krásný pohled. Vše může být hotové už za pouhých sedm dnů, a to rozhodně není jen reklamní slogan – myslíme to opravdu vážně! Nevěříte? Přesvědčte se na vlastní kůži, nezklameme Vás!

Částečné i kompletní rekonstrukce bytů

Nabízíme například i rekonstrukce koupelny Brno. Jakákoliv proměna dispozice bytu nebo prostě touha po něčem novém (například jen a pouze větší vaně nebo modernějším vybavení), i to jsou důvody, proč se k rekonstrukci koupelny dnes běžně přistupuje. Potřebujete více místa na pračku nebo se bojíte vybourat starou vanu? Není proč, svěřte se do našich rukou a společně to snadno zvládneme, nemusíte dělat nakonec vůbec nic. Stačí dva týdny a vše může být hotovo, takže neváhejte!

Comments are closed.