REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kovovýroba, zámečnictví

Naše firma Tramonta s. r. o. – zámečnictví Brno byla založena v roce 1991 a za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností i s velmi složitými úkoly v oblasti zpracování kovů, které před nás postavili naši zákazníci. I díky velice kvalitním CNC strojům jsme schopni tyto úkoly vyřešit a naplnit tak představu o kvalitním výrobku.

Umíme zpracovat ocel, nerez i hliník. Standard je individuální přístup k zákazníkovi a zajištění povrchových úprav lakováním a pokovením. Kvalitu vyžadujeme i u našich partnerů, kterou pravidelně kontrolujeme.

Kovovýroba Brno Tramonta s. r. o vyrábí lehké ocelové a nerezové konstrukce, rozvaděčové skříně, nerezové nádrže, stavební prvky (parapety, ostění, ukončovací profily, kotvící prvky atd.), zábradlí a ostatní zámečnické práce dle zadání a dokumentace zákazníka. Stříháme a ohýbáme plechy do délky 3 m na CNC ohraňovacím lisu, svařujeme ocel, nerez a hliník s moderními svařovacími stroji metodou MIG-MAG a TIG. Zabýváme se jak kusovou, tak i sériovou výrobou ve větších množstvích. Naši zákazníci oceňují především kvalitu a přístup i ke složitým zakázkám a to u nás i v zahraničí.

T R A M O N T A spol. s r.o.
Výstaviště 1
648 29 Brno
IČO: 44013825
Telefon +420 541 159 507
Fax +420 541 159 359
E-mail tramonta@seznam.cz

Comments are closed.