REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Servis klimatizace v Brně

Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s montáží, čištěním a servisem klimatizací, dále se servisem vzduchotechniky a dodávkou a montáží tepelných čerpadel.

Na trhu jsme již od roku 1992 a získali jsme proto mnoho cenných zkušeností, které naši zaměstnanci aplikují v každodenní praxi u zákazníků. Důkazem toho je i certifikát kvality, či významní odběratelé našich služeb. Realizovali jsme například od roku 1992 pravidelný servis, montáže a čištění klimatizací v Jaderné elektrárně Dukovany pro společnosti ČEZ a.s., ČEZ Energoservis s.r.o. a Škoda Power a.s., dále v Nemocnici ve Třebíči, Ivančicích a v Brně. Zajisté zvládneme perfektně naplnit i Vaše představy.

Zaměřujeme se na dodávku klimatizací splitových, multisplitových, VRF systémů a inverterových klimatizací do bytů a kanceláří. Dodáváme také průmyslové a sálové klimatizace, chlazení a vzduchotechniku do čistých prostor. Dále montujeme VZT potrubí, odvětrávací systémy a digestoře. Pro klimatizace Brno a servis klimatizací Brno je společnost KLIMASPOL. spol. s r.o. ta pravá volba pro Vás.

Uvědomujeme si, že každý zákazník má individuální potřeby a požadavky, proto ke každému také takto přistupujeme. Naším cílem je spokojený zákazník, který se za námi bude dále vracet. Zajistíme tedy komplexní služby a Vy se nebudete muset o nic starat. Rádi Vám odborně poradíme v oblasti klimatizací Brno a se servisem klimatizací Brno. Naším heslem je: Čistý a svěží vzduch je naše starost.

Neváhejte kontaktovat společnost KLIMASPOL. spol. s r.o. Najdete spolehlivé odborníky na klimatizace a servis klimatizace Brno!

Comments are closed.