REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Investicí do plošiny získáte daleko víc!

Pomalu, ale jistě se o slovo hlásí zima a tím dochází k útlumu venkovních pracích.  Na druhou stranu je to skvělá příležitost, pro přípravu na nadcházející pracovní sezónu. Tento článek je zvláště vhodný pro menší podnikatele, kteří zvažují zefektivnit svoje podnikání, ale osloví také živnostníky, kteří spíše než o koupí nového, uvažují o pronájmu plošiny pro své podnikání.

Proč je investice do plošin zajímavá?

Rovnou k věci – pokud se pohybujete v oblasti, kde pracujete ve výškách – zvažujte  investici do pracovní plošiny. Kvalitní plošina ulehčí vaší práci ve výškách, tím zadanou práci uděláte dříve a tím stihnete více zakázek. Samozřejmě kvalitní plošina při výškových pracích zajistí bezpečnější průběh výkonu práce.

Díky šířce nabízeného sortimentu od různých firem, které se specializují na pracovní plošiny, opravdu snadno vyberete ten nejvhodnější, který se přizpůsobí vašemu podnikání. Vybírejte z nůžkových plošin, kloubových přes praktické přívěsné plošiny, po různé teleskopické manipulátory a autoplošiny.

Výhody pronájmu plošin

Velmi zajímavou informací, která může výrazně ovlivnit vaše rozhodnutí, je otázka pronájmu.  Pokud jste živnostník a nechcete se zadlužit, protože jste na začátku svého podnikání, nebo si prostě nejste jistí stabilitou svých zakázek, pronájem plošin bude nejsnazší řešení.

Navíc si můžete snadno vybrat firmu, která k plošinám nabízí i servis plošin. Tím vám zjednoduší situaci pro případné opravy. Prodejci a pronajímatelé mají své kontakty, kterými se tato transakce zlevní, zrychlí, zjednoduší.

Výhody vlastnictví

Samozřejmě výhody má i nákup plošiny do svého vlastnictví, respektive majetku firmy. Pokud máte dostatečný kapitál a chcete rozšířit, nebo modernizovat své podnikání neváhejte nad koupí nové plošiny. Nový stav Vám zaručí bezproblémový servis a jistě dlouholetou službu a následný prodej bez prodělku.

Někteří obchodníci zabývající se prodejem i pronájmem plošin, nabízejí ke svým službám dopravu po celé České republice.  Vybírat je opravdu z čeho.

Comments are closed.