REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Truhlářská výroba

Naše společnost se truhlářství Brno zabývá zakázkovou truhlářskou výrobou podle Vašich požadavků. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně, protože si uvědomujeme, že každý má jiné potřeby a těm chceme vyhovět. Navrhneme Vám tedy takové technické řešení, které pro Vás bude nejvhodnější.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude rád vracet a doporučí nás dále. Nabízíme proto pouze profesionální jednání a nejvyšší kvalitu a rychlost, s jakou Vám poskytneme naše služby. Zaměstnáváme odborníky s dlouholetou zkušeností v oblasti zpracování dřeva, jeho opracování. Nabízíme výrobky do exteriéru zahrady jako je například zahradní nábytek, masivní lavice a příslušenství do parků, pergoly, altány, zahradních chatky a další stavby na zahradu. Dále nabízíme výrobky na míru do interiéru.

Naše společnost nejčastěji zpracovává akát, ale také dub, buk, jasan a pro zakázkový nábytek borovici a smrk. Akátové dřevo má tu výhodu, že je velmi odolné proti povětrnostním podmínkám, dále je trvanlivé, má vysoký obsah silice a velkou hustotu na metr krychlový.

Neváhejte nás kontaktovat s Vaší poptávkou. My Vám zpracujeme návrh a pustíme se do práce. Díky vhodně zvoleným technologiím a kvalitní povrchové úpravě Vám nábytek vydrží dlouhá desetiletí.

Comments are closed.