REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Květiny jako dárek pro paní učitelku

Blíží se konec školního roku, a pokud přemýšlíte, co pořídit paní učitelce za dárek od Vašich dětí, můžete klidně zůstat u květiny. Květina je klasickým poděkováním za celoroční úsilí učitelek v zdokonalování Vašich ratolestí. Zároveň jde o gesto usmíření, pokud vznikly mezi žákem a učitelem nějaké rozpory.

Trefou do černého budou květiny České Budějovice, neboť právě zde je opravdu bohatý výběr. Kdo by odolal královským růžím, sametovým gerberám, svěžím narcisům nebo begoniím s červenými květy. Floristé Vám květiny naaranžují tak, že Vás bude až přecházet zrak z té krásy.  V zahradnictví České Budějovice mají kromě klasických řezaných květin také široký výběr čerstvých květin exotického původu.

Zahradnické centrum Vám nabízí obrovský výběr řezaných i pokojových rostlin, takže pokud máte pocit, že 30 řezaných květin od celé třídy je mrhání, pořiďte paní učitelce pokojovou rostlinu nebo nějakou pěknou dekoraci do bytu, která ji vydrží přece jen déle.

Ať už se rozhodnete jakkoliv a vyberete pro paní učitelku květinu, nezapomeňte svým dětem připomenout, aby krásně naaranžovanou kytici doplnili slovem „děkuji“.

Comments are closed.