REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Itálie jako vzor umění

Již samotná historie nám představuje Itálii jako vzor umění a kulturního rozmachu. Pokud tedy máte v plánu výměnu nábytku, inspirovat se můžete právě tím italským, neboť v dnešní době je italský nábytek opravdu oblíbený a to hlavně pro svou jedinečnou designovou originalitu.

Na českém trhu si můžete vybírat z kvalitního nábytku a vybavit si interiér přesně podle svých představ. Jedná se o moderní vzhled a interiéry zařízené podle italských vzorů jsou známé svým důrazem na detail a bytové doplňky. Skvělou kombinací k italskému nábytku jsou italské sedací soupravy.

Tipy, jak správně vybrat sedací soupravu

Pokud pořizujete sedací soupravu, rozhodně není na škodu sáhnout hlouběji do kapsy, to se Vám poté odmění vysokou kvalitou, krásným vzhledem, výtečnými materiály, minimální údržbou a dlouhodobou životností. V kvalitních sedacích soupravách se odráží jedinečné spojení krásy, účelnosti, elegance a komfortu. A právě při výběru záleží na třech nejdůležitějších věcech:

  • Pevná konstrukce
  • Kvalitní materiály sedáků a potahů
  • Sedací souprava by měla být těžká, zvednutí by mělo být opravdu obtížné, neboť těžká sedací souprava=kvalitní sedací souprava

Jak už bylo zmíněno, inspirovat se můžete právě italským stylem, který nabízí moderní pohovky a křesla s nastavitelnými opěradly, s úložnými prostory, nebo soupravy s rozkládacími výrobky, například když Vás překvapí milá návštěva a vy budete potřebovat lůžka navíc.

Hotelový nábytek

Máte v plánu nejen zařizovat byt či dům, ale rozhodli jste se přímo pro hotel? Jednoznačně to není jednoduchá záležitost, neboť právě hotelový nábytek musí čelit každodennímu provozu, ale také zároveň reprezentovat, tak aby se hosté u Vás cítili příjemně.

Rozhodně záleží na zvoleném materiálu nábytku, který by měl být opravdu kvalitní, aby odolal běžnému drobnému opotřebení a vynikal dlouhodobou životností. Zkrátka tak, aby na hosty působil dobrým dojmem a oni se k Vám rádi vraceli.

Comments are closed.