REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kovové regály do obchodu i do skladu

Velkou předností a výhodou zároveň je v používání kovových regálů jejich materiál, který je odolný vůči okolnímu prostředí. Regály nejsou v každodenním provozu tolik náchylné k poškození jako dřevo, což jistě všichni podnikatelé ocení.

K udržení čistých regálů Vám bude stačit mokrý hadr, kterým povrch regálu snadno setřete od prachu i větších nečistot. Na rozdíl od dřevěného regálu vydrží i ve vlhkém prostředí a ve srovnání s plastovým mají zase lepší nosnost a větší stabilitu.

Regálové sestavy

Kovové regály se díky malé hmotnosti snadno přenáší z místa na místo, takže pokud Vám rozestavění přestane časem vyhovovat, můžete je jednoduše sami přestavět. Při přemístění se nemusíte bát toho, že by se regál rozsypal, drží skvěle pohromadě.

Díky velké variabilitě můžete kovové regály snadno poskládat do nejrůznějších sestav, aby rozmístění vyhovovalo právě Vašemu prostoru. Regálové sestavy nabízí různě vysoké stojiny, šířky regálů i hloubku, která by u regálů do obchodu neměla být příliš veliká, aby zákazník dosáhl na konec.

Regál do obchodu

Regál do obchodu by měl být jednoduchý, prakticky dostupný pro Vás i zákazníka. Zboží by z něj zároveň nemělo vypadávat. Využijte proto řadu doplňků, jako jsou háčky, plexiskla, košíky a mnoho dalšího, které regály do obchodu nabízí. Především však dbejte na to, aby byl regál stabilní a neohrozil nikoho v běžném provozu.

Skladové regály

Jednoduché kovové regály se perfektně hodí do malých i velkých skladů. Skladové regály spojené dohromady Vám vytvoří přehledné místo uchování potravin v suchu a čistotě. U skladových regálů sledujte především maximální nosnost, která je uváděna na štítku.

Comments are closed.