REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak zvládnout stěhování prosperující firmy?

Chcete Vaší firmě umožnit růst, a proto jste se rozhodli pro přestěhování společnosti do nových větších prostorů? Máte plnou hlavu starostí a nevíte, kde začít? Ano stěhování a vyklízení bývá nepříjemnou a zdlouhavou záležitostí. Klíčový obrat však nastává, pokud se rozhodnete zvolit profesionální firmu, díky které si ušetříte nejen stres, ale zároveň to bude mít minimální dopad na Vaše zaměstnance a celkové fungování firmy.

Potřebujte přestěhovat celou továrnu?

V dnešní době existují nejmodernější technologie, díky kterým zkušený tým odborníků dokáže stěhování továren, elektráren a jiných druhů závodů všech odvětví opravdu hravě.

Stěhování podniků chemického, stavebního, těžkého nebo farmaceutického průmyslu zahrnuje tyto služby:

  • Kompletní stěhování výrobních linek, těžkých strojů…
  • Demontáž strojů a výrobních linek, nábytku…
  • Balení, zvedání, přemisťování a následná instalace strojů a montáž nábytku

Stěhování strojů

I přesto, kdybyste se přece jen rozhodli nevyužít stěhovací firmy, tak stěhování těžkých strojů opravdu svépomocí nedokážete. Těžká břemena do 30 tun se stěhují s pomocí speciální techniky, jako jsou schodolezy, kladky, jeřáby a další. Právě díky takovémuto vybavení lze jednoduše stěhovat celé haly, sklady, průmyslovou techniku a další.

Při stěhování strojů a drahých počítačových zařízení je velice důležité nejen vybavení, ale i zkušenosti firmy a samozřejmě hlavně kvalitní pojištění. Stěhované předměty je třeba ukládat do kartónů a speciálních obalů, které ochrání právě tyto dražší a cenné věci.

Na závěr si tedy shrneme celý průběh stěhování…

Co se týká úplně prvního kroku, tak to je kalkulace ceny a rozvržení časového harmonogramu prací. Po demontáži nábytků či strojů a po důkladném zabalení techniky a vybavení se vše označí identifikačním číslem a přenesou se do stěhovacího vozu. Po převozu a vyložení začne rozmisťování přestěhovaných věcí a případná montáž. Nakonec můžete dát firmě nepotřebné věci, které odveze a zlikviduje.

Úplně poslední, ale velmi důležitá věc, která se váže k přestěhování, je změna trvalého bydliště, popřípadě u firmy změna sídla, která se musí nahlásit na příslušných úřadech.

Comments are closed.