REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Plavání a masáže pro zdraví nejen v těhotenství

Máme tu čas dovolených a Vás celý rok trápí, jak v nich budete vypadat? Zkoušeli jste už ale hubnout rovnou v plavkách? Vždyť plavání je jedním z nejbezpečnějších sportů vůbec, nedochází při něm ke zlomeninám a nárazům, takže ušetří i vaše kosti a klouby. A jaká bude odměna? Plavání vám pomůže k všestrannému rozvoji svalstva od hlavy až k patě a ještě k tomu vám zvýší kapacitu plic a vaše srdce se stane tím pravým sportovním srdcem. Výsledky na sobě brzo uvidíte i zvenčí, a tak si plavecký bazén České Budějovice určitě brzo oblíbíte.

A co k tomu potřebujete? Nic. Tedy vlastně jen plavky, brýle, ručník a chuť. A co je důležité? Plavání se měří na čas s přesností setin sekundy, takže vás nikdo nebude bodovat za krásu.

Plavání v těhotenství a po něm

Máte doma malého plavce, či plavkyni, nebo je teprve čekáte? Plavání v těhotenství je velmi důležité. Odlehčí vaší páteři a kloubům a pomůže vám posílit a zároveň uvolnit pánevní dno, což oceníte při porodu.  Podporuje také cirkulaci krve, aniž by zatěžovalo kardiovaskulární systém těhotné. Pobyt ve vodě pak u maminek navozuje spontánně relaxovaný stav a pomáhá uvolňovat napětí a stres, díky masážnímu efektu vody na povrch těla. Navíc si zde maminky mohou pohovořit o svých problémech a poradit si v těhotenství. Cvičení pro těhotné České Budějovice je zkrátka ta správná volba před porodem, pokud si ho chcete alespoň trochu ulehčit.

A jakmile bude po, můžete začít chodit plavat s nejmenšími a naučit je nebát se vody, osvojit si dýchání, splývání, připravit je dobře skutečnému plavání a v neposlední řadě, naučit je plavat.

Po pořádné práci, zasloužená odměna

Bazén však nemusí být pro každého to pravé ořechové. Pokud máte raději klid a pohodu, mám pro vás dobrou zprávu. Příjemné masáže České Budějovice! Uvolňující masáž celého těla, sportovní masáž, či masáž vaší namožené šíje. To vše od profesionálních masérů a masérek. Brzo zjistíte, že regenerace vašeho těla, může být velmi příjemná a zamilujete si ji.

Hlavní výhody masáží:

  • Odplavují pocity stresu
  • Posilují imunitní systém
  • Udržují žádoucí úroveň krevního tlaku
  • Pomáhají od bolesti

Comments are closed.