REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak postupovat před zahájením rekonstrukce?

Zvažujete, co udělat, aby váš byt nebo dům prokoukl? Obzvlášť v panelových domech, kde není mnoho prostoru na realizování všech projektů, které se vám honí hlavou, to může být poněkud složité, ale dnešní nápady na inovace v prostoru a úsporná řešení jsou natolik promyšlené, že i z malého bytu se dá vykouzlit něco originálního, něco, kde se všechno uskladní, vleze a vy si tak například splníte sen, abyste mohli mít vanu i sprchový kout.

Kde ale začít? Je důležité, abyste si vaše nápady minimálně promysleli v hlavě nebo v lepším případě nakreslili na papír. S tímto návrhem se poté obraťte na firmu, která vám vaše náčrty pomůže ještě více zdokonalit, tak aby bylo vyhověno všem vašim požadavkům a především, aby to bylo opravdu realizovatelné v prostoru, který se vám nabízí.

Ať jste se rozhodli pro rekonstrukci koupelny či celého bytového jádra mějte na paměti, že jakmile se do rekonstrukce pustíte, budete muset těch pár týdnů vydržet ve stísněných podmínkách, které určitě nebudou pro vás, ani vaši rodinu příjemné, ale musíte myslet na to, že výsledek určitě bude stát za to a budete rádi, že jste se do toho nakonec pustili.

V panelovém domě budete k rekonstrukci bytového jádra možná potřebovat také povolení, nezapomeňte si jej tedy obstarat, abyste se nakonec nedostali do zbytečných problémů, které vůbec nemuseli nastat. Raději se před zahájením oprav dobře informujte o všech požadavcích, ať nejste překvapeni z nenadálých událostí. Se zahájením rekonstrukce raději nepospíchejte a v klidu si promyslete celý plán a postup, který budete požadovat. Dobře si také spočítejte, kolik jste ochotní vynaložit financí. V brněnské firmě pana Tronečka vám na rekonstrukci koupelny i rekonstrukce bytového jádra sestaví i předběžnou kalkulaci.

Jaroslav Troneček
(+420) 776 397 679
info@tronecek.cz
Sabinova 2
61600 BRNO – Žabovřesky
www.tronecek.cz

Comments are closed.