REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Rychlé založení sro od profesionálů

Založení firmy je možné realizovat dvěma způsoby. Buď se spolehnete na vlastní síly a vše okolo vzniku nové společnosti si vyřídíte sami, anebo se spolehnete na profesionální firmu, jež vyřídí veškeré náležitosti potřebné k založení společnosti za vás. Záležitostí potřebných k založení s.r.o. je celá řada. Když je za vás profesionálové vyřeší, budete mít o spousty starostí méně a k založení společnosti dojde naprosto hladce. Jaké náležitosti tedy budou při založení firmy na klíč zapotřebí a jak probíhá celý proce založení s.r.o.?

Jak probíhá proces založení s.r.o.

Společnost s ručením omezením, to již není pouhý živnostenský list, na který jste své produkty nebo služby prodávali doposud. V případě vybudování nové firmy již musíte počítat s určitými administrativními kroky, během nichž se musíte držet správných zákonů a právních norem. A právě těmito předpoklady a dlouhodobými znalostmi zmíněné problematiky disponuje Profi-kancelář s.r.o.

Založení sro pak může plnohodnotně probíhat pod vedením a záštitou tohoto zkušeného odborníka. V rámci velice osobité spolupráce budete mít k dispozici proškoleného specialistu, který vám pomůže s jakýmkoliv úkonem, jež bude zapotřebí z vaší strany nebo zodpoví i ty nejzáludnější otázky, týkající se tohoto segmentu.

Výstupem vám poté bude několik důležitých listin, které vás budou opravňovat k vlastnění nové společnosti s ručením omezeným. Je to kromě živnostenského listu také:

  • Výpis z obchodního rejstříku
  • Registrace na příslušném finančním úřadu
  • Soudní rozhodnutí o zápisu firmy

 

Comments are closed.