REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vyškolilo vás loňské léto? Pořiďte si venkovní stínění!

Loňské léto nás dokonale vyškolilo. A nebylo první v pořadí, které nám dalo pořádně zabrat. Člověk doběhl z práce domů a místo, aby na něj čekal chládek, za dveřmi bylo stejně dusno, mnohdy ještě více, než venku. Nechráněné skleněné plochy oken zkrátka propustily veškeré záření, včetně škodlivého ultrafialového, a předaly vašemu obydlí všechnu tepelnou energií. Jak se těšit na milované léto, období našich dovolených, a přitom se již dopředu netrápit obavami z neúnosně horkého ročního období? Chce to pořádné zastínění! Před slunečními paprsky nejlépe ochrání venkovní stínění v podobě venkovních žaluzií. Venkovní žaluzie totiž nechají slunce ještě před vašimi okny. Jejich skel se sluneční paprsky vůbec nedotknou a to je přesně to, co z vaší domácí sauny udělá příjemný interiér k bydlení.

Vylepšete si pohodu domácího bydlení vnitřním stíněním

Samozřejmě, že k částečnému odstranění slunečních paprsků dojde také v případě vnitřního stínění. Toto stínění je však spíše na pohodu a vylepšení designu, než na opravdové ochlazení interiéru. Pro vnitřní stínění si můžete vybrat vnitřní žaluzie (horizontální nebo vertikální), čím dál větší oblibě se těší dřevěné žaluzie z přírodního materiálu (bambus) a látkové rolety.

Jak na hmyz

Jarní období je obdobím probouzející se přírody. Neznám nikoho, kdo by jaro neměl rád. Jediní, kdo mívají na jaře problémy, jsou alergici a lidé, kteří dosud nepochopili, jak důležité je chránit okna a dveře sítěmi proti hmyzu, případně také sítěmi proti hlodavcům. Nenechte se štípat komáry a sáhněte po naprosto dokonalém a nejekologičtějším řešení, jak létající a lezoucí hmyz do svého bytu vůbec nepustit.

Comments are closed.