REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Letní tábor – neocenitelné životní zkušenosti

Pokud ještě stále váháte, zda máte své dítě vypravit do letního tábora či nikoliv, potom by jste možná měli vědět, že pobyt na dětském táboře je pro správný vývoj vašeho dítěte velmi důležitý. Teprve tady dítě dokáže pocítit na vlastní kůži a bez maminky(!), následky svého dospívání. Někdy k potrestání stačí pár kliků, škrabání brambor místo účasti na lákavé soutěži, úklid umývárky, v nejhorším případě může dojít i na “vyhoštění” – odjezd domů. To všechno jsou však neocenitelné životní zkušenosti, ze kterých se může váš potomek poučit a které v obývacím pokoji před televizí nebo v pokojíku před monitorem počítače rozhodně nezíská.

Poselství letních táborů

Letní tábory však mají ještě jiná poselství. Tak například ve vzduchu visí pokušení a touha po neznámém. Mnoho dětí zde získává své první „sexuální zkušenosti“. Ne, nelekejte se! Myslím tím, že například osmileté kluky, kteří šmírují patnáctileté praktikantky, jež se odběhly zchladit do nedalekého potoka a podprsenku si pak daly sušit na šňůru od stanu nebo na zábradlí chatky. A stejně stará děvčata? Ta poprvé ztrácí iluze o mužském pohlaví. Stačí, když zavítají do chatky plné zatuchlých klučičích ponožek. A než kluci a holky usnou, šeptáním si předávají zásadní dětské informace, možná poprvé bez přítomnosti rodičů. Letní dětské tábory, slunce nad hlavou, příroda a nepřítomnost vás, rodičů, dokážou pošoupnout vaše dítě k dospělosti mnohem rychleji, než četba odborné literatury. Neobávejte se toho. Je to přirozené, krásné a potřebné.

Rekreační středisko Fantazie

LDT LETNÍ SNĚHULÁK 2016 je připraven nabídnout vám a vašim dětem od neděle 30. července 2016 do soboty 13. srpna 2016 Tábor plný zážitků, který se řadí mezi nejlepší dětské tábory vůbec. Na holky a kluky ve věku 6 až 16 let čeká každodenní originální dobrodružství v čele s celotáborovou hrou PÁN PRSTENU. Vše se uskuteční v rekreačním středisku Fantazie – Velká Hleďsebe nedaleko Mariánských Lázní. Děti se mají opravdu na co těšit!

Comments are closed.