REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Plot jako ochrana soukromí

Pokud se rozhodujete pro realizaci plotu kolem svého domu a pozemku, měli byste vědět, že jeho realizace si od vás vyžaduje stejně odpovědný přístup, jaký jste zaujali k ostatním částem domu. Pamatujte na to, že konstrukce, která má vaše území esteticky doplňovat, nebo dokonce bránit proti pomyslným i skutečným vetřelcům, musí být v první řadě dostatečně trvanlivá. To znamená, že betonové sloupky nebo naimpregnované(!) dřevěné kůly je třeba zapustit do země dostatečně hluboko (hovoří se až o hloubce jednoho metru). Teprve mezi takto dostatečně zabezpečenou konstrukci je možno s klidným srdcem umístit pletivo, železnou nebo dřevěnou výplň, popřípadě tvárnice či další materiál. Záleží sice na vás, zda se rozhodnete pro stavbu plotu svépomocí. Možná by však stálo za úvahu zakoupit nejen veškeré prvky pro váš konkrétní plot, ale nechat si provést i jeho vlastní realizaci.

Bezúdržbové ploty

Módním hitem poslední doby se stávají takzvané bezúdržbové ploty. To znamená ploty, které nemusíte natírat ani nijak jinak ošetřovat a ony vám vydrží po mnoho a mnoho let. Jako například plot z recyklátových plotovek, to znamená z plastových plotovek z recyklovaného plastu. Jsou probarveny přímo ve hmotě a vyznačují se mimořádnou odolností proti povětrnostním vlivům. Ať už se však rozhodnete pro jakýkoliv druh oplocení – například zahradní, průmyslové či bezpečnostní oplocení, lesnické pletivo či chovatelské pletivo; ať už se chystáte na plot z plotovek PILWOOD®, tedy z revolučního materiálu wood-plastic composite, který kombinuje poměr dřeva 60% a vysoce kvalitní, zdravotně nezávadný polymer HDPE 40%, obracejte se na společnost PILECKÝ s.r.o.

Kvalitní české výrobky

Pokud právě teď přemýšlíte nad ploty a oplocením, neměly by vás nechat plotovky PILWOOD® chladnými. Jedná se totiž o kvalitní český výrobek s garancí až 25 let. Nikdy ho nebudete muset natírat ani lakovat. Je prakticky bezúdržbový a vysoce odolný vůči rozmarům počasí. Jeho originální design zaujme na první pohled, nehledě k tomu, že na výběr máte spoustu barev a odstínů, například pískovou, červenohnědou, šedou, antracit a podobně.

Comments are closed.