REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

WoodPlastic, protože na terase záleží

Určitě jste i vy na svou vlastní kůži postřehli rozdíly v kvalitě výrobků na současném trhu. Stejně tak, jako je rozdíl mezi jogurtem a jogurtem, tak je i velký rozdíl mezi terasami. Ač jsme zvyklí si do svých domácností pořizovat výrobky s nálepkou MADE IN CHINA, či popřípadě vyrobeno u polských sousedů, zapomínáme, že mnohem kvalitnější výrobky si můžete pořídit přímo doma, od českých výrobců. Ukázkovým příkladem v tomto je například společnost WoodPlastic, která dodává na český, i zahraniční trh prvotřídní WPC terasy a ploty. Pokud byste se o této společnosti a jejich výrobcích chtěli dozvědět více, můžete tak učinit na její domovské stránce, kterou najdete na adrese woodplastic.cz.

Myšleno na životní prostředí

Asi nikdy v minulosti nebyla veřejnost tak zaměřena na ochranu na životní prostředí, jak dnes a společnost WoodPlastic není žádnou výjimkou. Veškeré materiály určené pro výrobu teras jsou 100% recyklovatelné. Veškeré suroviny, které jsou využívány k výrobě teras a platů pochází výhradně od dodavatelů, kteří jsou certifikování PEFC a podporují trvale udržitelné hospodaření v českých lesích. Co to znamená v praxi? Že například WPC terasy Praha od společnosti WoodPlastic při své výrobě nijak neubližují českým lesům. Nejenom recyklovatelnost materiálu WPC, ale i nulová potřeba využívat nejrůznější chemikálie vytvářejí z produktů WoodPlastic skutečně ekologicky příznivou volbu číslo jedna.

Záruka 25 let

Jedním z dalších důkazů kvality výrobků společnosti WoodPlastic je také jejich záruka. Nejen díky vysoce vyspělé technologii, která je licencovaná společností Strandex, vyrábí společnost WoodPlastic prvotřídní terasy, které vydrží bez nutnosti nejrůznějších údržeb dlouhé roky, bez jakékoli změny vzhledu. Jako důkaz kvality nabízí společnost na své WPC terasy Brno, Praha atd. záruku v trvání 25 let a to konkrétně na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz.

Comments are closed.