REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Dopravci mohou ušetřit finanční prostředky

Dopravci a provozovatelé vozových parků mohou ušetřit nemalé finanční prostředky při nákupu komodit, výrobků a služeb, bez kterých nemůžou podnikat.

 

Neznamená to, že by dopravci měli nakupovat levnější zboží a služby nižší kvality. Jestliže dopravci a provozovatelé vozových parků nakupují prostřednictvím TruckAlliance, mohou ušetřit nemalé finanční prostředky za zboží a služby, které nakupují. Díky svým klientům má dnes TruckAlliance velice významnou nákupní a vyjednávací sílu na trhu.

TruckAlliance pomáhá snižovat náklady zejména při nákupu komodit (pohonné hmoty, elektřina, zemní plyn), nákupu služeb (pojištění, finanční služby, telekomunikace apod.) a nákupu vybraných výrobků (dopravní technika, pneumatiky, náhradní díly, provozní kapaliny apod.). Nákup je prováděn buďto individuálně pro jednotlivé firmy zvlášť, nebo formou aliančních (sdružených) nákupů současně pro více zákazníků TruckAlliance na základě jejich konkrétních poptávek. Při realizaci nákupů a vyjednávání s dodavateli využívá TruckAlliance vlastní softwarové řešení TruckTender pro elektronické nakupování a tendrování výhodnějších cen formou e-aukce.

Spoluprací s TruckAlliance se nikdo nezavazuje k povinnému nákupu. Všichni klienti TruckAlliance si zachovávají plnou kontrolu nad svým rozhodováním, svými výdaji a kontrakty s dodavateli. TruckAlliance plní zejména roli vyjednávače, koordinátora a zprostředkovatele obchodu.

Dnes má TruckAlliance díky svým zákazníkům významnou nákupní sílu na trhu a je de facto jedinou skutečnou nákupní aliancí pro dopravce v České republice.

http://www.truck-alliance.cz/cz/reseni-pro-dopravce

Comments are closed.