REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

americký herec Danny Masterson je příznivce scientologie

Danny Masterson se hlásí k scientologii

Danny Masterson se hlásí k scientologii

Daniel Peter Masterson se narodil 13. března 1976 a je to americký herec a DJ, známý především díky roli Stevena Hyda ze seriálu stanice FOX Zlatá sedmdesátá (1998 – 2006). Jeho hodně známá role je ještě Milo Foster ze seriálu stanice TBS Men at Work (2012 – 2014). Narodil se na Long Islandu Carol a Peterovi Mastersonovým. Jeho matka je manažerka a jeho otec pojišťovací agent. Má bratra Christophera, který je zpěvákem a nevlastní sestru Alannu, která je herečkou a nevlastního bratra Jordana. Od roku 2011 je vztahu s Bijou Phillips. Do pěti let byl dětským modelem. Objevoval se na titulních stránkách časopisů a v katalozích na dětské oblečky. Hrál také v divadlech, v dětství hrál i na Broadway v muzikálech. Poté se jeho hlas vytratil v pubertě, když začal mutovat. Tehdy se začal plně věnovat herectví. Od roku 1988 až do současné doby hraje v televizních seriálech a filmech.

Danny Masterson se hlásí k scientologii

Danny Masterson se hlásí k scientologii

Danny Masterson začal svou filmovou kariéru jako čtyřletý. Od té doby se stal jedním z předních mladých talentů. Během své kariéry rád hrál náročné úkoly ať už ve filmu nebo televizním seriálu. Přestože začal svou kariéru jako dětský model, postupně se přesouval do reklamy. Ve svých 16 letech vystupoval ve více než 100 reklamách.
Jeho první velká filmová role byla ve filmu „Beethoven ‚s 2nd“. Pak se objevil v komedii „Bye Bye, Love“ a v roce 1997 pracoval po boku Nicolase Cage a Johna Travolty na filmu „Face / Off“. Není nováčkem ani v televizi a vystupoval v seriálech jako „Cybill“, „Roseanne“, „NYPD Blue“ a jiných. No největší úspěch a slávu sklidil jako paranoidní kluk Hyde z kultovního seriálu That 70s Show. V roce 2008 se na filmovém plátně objevil po boku Jimma Carreyho ve filmu „Yes Man“ a v tom následujícím stihl tři kousky „The Bridge to Nowhere“, „Made for Each Other“ a „Wake“.
Svůj čas tráví na střídačku mezi Los Angeles a New Yorkem.

Danny Masterson a Bijou Phillips jsou oba scientologové

Danny Masterson a Bijou Phillips jsou oba scientologové

V roce 2004 Phillips začala vztah z hercem, který hrál v televizním seriálu „Sedmdesátky“ Danny Mastersonem; seznámili se při pokerovém turnaji v Las Vegas. Oba Bijou Phillips a Danny Masterson jsou scientologové. Pár oznámil zasnoubení v březnu 2009 a byli oddáni 18. října 2011 na soukromém zámku v Irsku. Phillips měla na svatbě svatební šaty of Zac Posen. Bijou Phillips a Danny Mastersonovi se dne 14. února 2014 narodila dcera Frances Fianna Masterson.

Bijou Phillips - herečka, zpěvačka, modelka a scientoložka, kterou můžete vidět v televizi

Bijou Phillips – herečka, zpěvačka, modelka a scientoložka, kterou můžete vidět v televizi

Manželé si spolu společně zahráli v roce 2011 v jedné epizodě televizního seriálu produkovaného televizí Fox „Raising Hope“.

Comments are closed.