REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Scientologie v Hollywoodu – výkonní umělci ve Spojených státech a Scientologie

Scientologie je duchovní věda o řešení praktických problémů života. Proto je to něco co se dá použít a aplikovat na život každého jedince. Ti co utlačují ostatní a získávají nad ostatními výhody tím, že je vydírají nemohou vysát pomyšlení, že je tu někdo, kdo by je moci nad lidmi, kteří se jich bojí zbavil. Pokud by se lidé osvobodili od utlačovatelských osob, byly by utlačovatelé zbavení moci, to je pro ně šílená představa. Proto očerňují toho, kdo by je mohl moci nad lidmi zbavit. Očerňují Scientology, kteří nabízí jako jeden z mnoha kurzů které dodávají kurz o tom jak se zbavit útlaku.

Michele Henderson – umělci kteří se hlásí k Scientologii

Michele Henderson

Kelly Preston, John Travolta Eelena Roggero a herečka - zpěvačka Michele Henderson - všichni přiznivci scientologické církve

Kelly Preston, John Travolta, Elena Roggero a herečka – zpěvačka Michele Henderson – všichni přiznivci scientologické církve

 

Michele Henderson

Mladistvá, vibrující, oduševnělá, Karibská Diva … Michelle Henderson, jeden z nejlepších hlasů v Karibiku, shlédněte některé z jejich nezapomenutelných výkonů a užívejte si!

 

 

 

John Travolta

John Travolta je americký herec, tanečník a zpěvák, který se proslavil ve filmu Pomáda. Návrat na herecké výsluní mu umožnila role Vincenta Vegy v kultovním filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction: Historky z podsvětí.

 

Kelly Preston

Kelly Preston je americká herečka a bývalá modelka. Účinkovala ve více než 60 filmech a seriálech. Je vdaná za Johna Travolta, s nímž spolupracoval na fantasy filmu Bojiště Země, a také hrála ve filmech Kočka v klobouku, Old Dogs, a Broken Bridges.

 

Elena Roggero

Elena Roggero je italská jazzová zpěvačka, která se angažuje v boji proti zneužívání drog a programu „Řekni ne drogám“

Comments are closed.