REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Gourmet produkty k dokonalému stolování prostě patří!

Řadíte se mezi gurmány a potrpíte si na opravdové speciality? Milujete svěží chuť paštik, oliv a olivových olejů, kvalitní rýže, těstovin, čaje, čokolády, slaných i sladkých delikates? Dáváte přednost ochucení jídla exkluzivními hořčicemi a octy? Podívejte se na e-shop s kávou Skvělá-káva.cz, kde se mimo tohoto zboží prodávají i gourmet produkty.

Paštiky a teriny

Pokud máte v lásce paštiky bez zbytečných škodlivých látek, objednejte si bažantí, králičí, kachní či husí teriny anebo paštiky z vepřových jater. Což takhle si dopřát kachní terinu s hříbky a vepřovou paštiku s provensálským kořením? Oceníte lahodnou chuť gourmet produktů pocházejících z Francie, Itálie a jiných evropských zemí. Překvapí vás složení pokrmů, žádné konzervanty a jiné náhražky. Jen maso, játra, sádlo, sušené bylinky a jiné nezbytné složky dodávající skvělé aroma.

Olivový olej – super pomocník v kuchyni

V poslední době si čeští gurmáni zamilovali olivy a olivový olej. Postarají se o bezkonkurenční chuť pokrmů, ať už jsou to saláty, omáčky anebo maso. V nabídce e-shopu s kávou naleznete například černé olivy bez pecek, olivy plněné krémem, piniovými semínky i extra panenský olivový olej. Prostě radost z každého sousta. Vše doladíte on-line objednávkou rýže, těstovin a dobrot ze zeleniny.

Čaj a čokoláda – trefa do černého

Hledáte příjemný dárek pro své blízké? Rozhodněte se pro dárkové balení čaje, kvalitní kávy a čokolády vytříbené chuti. Zelený, bílý, žlutý a bylinkový čaj, hořká i mléčná čokoláda v dárkovém prezentu s delikatesní italskou kávou potěší všechny labužníky. Pokud prahnete po stylovém obdarování svého šéfa, dlouholetého kamaráda anebo člena rodiny, máte před sebou výborný tip na dárek, který bude mít jistě úspěch. Na ověřeném e-shopu www.skvela-kava.cz si vybere každý!

 

Comments are closed.