REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Potřebujete novou dřezovou baterii? Vybírejte u firmy Slezák Rav!

V kuchyni je naprostou nezbytností dřez, který umožňuje mytí nádobí a oplachování potravin. Pro správou funkci dřezu ovšem potřebujete kvalitní baterii. Vybírejte si takovou, která vám maximálně usnadní práci. Bude vyhovovat vysokým požadavkům na kvalitu a praktickou funkci, ale zároveň bude také v souladu s těmi nejmodernějšími designovými trendy. Právě takové dřezové baterie nabízí česká firma Slezák Rav a najdete je i na e-shopu Drezova-baterie.cz

 

Na vyšší hrnce je třeba stojánková

 

Když si vybíráte dřezovou baterii, věnujte výběru patřičnou pozornost. Záleží především na vašich požadavcích, které na dřezovou baterii uplatňujete. Pokud často myjete ve dřezu vysoké hrnce, potom budete potřebovat vyšší baterie. V takovém případě se hodí stojánková baterie.

 

Retro i moderní varianty

 

Podstatné je, zda máte baterii a vodovodní potrubí umístěné přímo ve dřezu. Tehdy využijete baterii MORAVA STARÁ MOSAZ MK120.5/8SM, a to zejména pokud milujete opravdu kvalitní kousky v retro provedení. Samozřejmě vždy můžete mít od firmy Slezák Rav jak variantu moderní baterie, tak i retro. Je to jenom na vás, jakou si vyberete. Většinou se budete řídit celkovým designem kuchyně. Někdo má ale vodovodní potrubí ve stěně, takže bude potřebovat nástěnné baterie, například baterii SÁZAVA SA001.5/21.

 

Trendy? Termostatické senzory

 

Při výběru myslete i na to, aby baterie byla maximálně variabilní a účelná. Hodit se vám bude dřezová baterie se sprchou. Baterie s vytahovací sprškou je výbornou volbou, můžete vytáhnout sprchu a omývat třeba zeleninu ve kbelíku na podlaze u dřezu. Pořiďte si pro takový případ dřezovou baterii MISSISSIPPI MS010.5. Pokud chcete ušetřit vodu i energii, sáhněte po senzorové termostatické baterii. Firma Slezák Rav nabízí pestrou škálu baterií a uspokojí i náročné požadavky.

 

Comments are closed.