REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Baterie s úpravou stará mosaz dodá vaší kuchyni styl …

Při zařizování kuchyně samozřejmě budete brát v úvahu i barevné tónové ladění. Do něj by měla vhodně zapadat i vodovodní dřezová baterie. Moderní lesklé provedení chrom se nehodí do každého interiéru. Starobyle laděné bydlení si říká i podobný výběr baterie. V takovém případě se mohou hodit dřezové baterie s povrchovou úpravou stará mosaz. Na e-shopu Drezova-baterie.cz najdete široký výběr těchto baterií.

 

Kvalitní výrobky nabízejí i české firmy

 

Internetový obchod a také srovnávač heureka vás rychle vyvede z toho, že koupě podobné baterie nutně musí být velmi nákladnou záležitostí. Není tomu tak. Stojánková baterie s touto úpravou je běžně dostupná. Řadí se mezi retro baterie, ovšem to není důvod k tomu, abyste ji nemohli pořídit levně. Existuje například vodovodní baterie dřezová stojánková vybavená otočným ústím s úpravou stará mosaz. Zákazníkům ji nabízí český výrobce Slezák-Rav s tím, že je možné sem připojit buď 0 flexi hadice 3/8″ nebo 5 flexi hadice 1/2″, záleží na vás, které technické řešení potřebujete a preferujete.
Čištění povrchu není žádná věda

 

Možná jste až dosud dávali třeba přednost klasické nerez nebo chrom úpravě z obavy z toho, že nevíte, jak se o atypické povrchy postarat, abyste je nepoškodili. Ovšem nemusíte se bát. Ať už je to stojánková nebo nástěnná baterie v úpravě stará mosaz, vždy můžete použít pro jejich čištění běžné čisticí prostředky. Obavy, že je nějak poškodíte, rozhodně nejsou na místě. Stačí respektovat jednu zásadu, a sice vždy je po skončení čištění opláchnout čistou vodou a následně vytřít do sucha. Pokud budete tyto zásady respektovat, baterie s úpravou stará mosaz se vám odvděčí dlouhou životností. Je to příjemná verze retro baterie, obvykle dodávaná jako kohoutková baterie a propůjčí vaší kuchyni nádech luxusního retro stylu.

 

Comments are closed.