REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak správně vybírat vodovodní baterie?

Zařizování a revitalizace domácnosti není pro každého snadným úkolem. Výběr vodovodní či dřezové baterie patří k oříškům, které je třeba rozlousknout. Vždyť existuje tolik druhů v rozmanitých provedeních a designech. Pestrý výběr kvalitních produktů najdete na internetovém e-shopu www.drezova-baterie.cz.

Nic neuspěchejte

Říkáte si, že výběr vodovodní baterie není zase takové peklo? Myslíte si, že jsou skoro všechny totožné? To jste na omylu. Raději si vše dobře rozmyslete, protože český trh nabízí mnohé typy vodovodních baterií. Pokud si vše dobře promyslíte, bude váš interiér sladěný do posledního detailu. V kuchyni upotřebíte dřezovou baterii a v koupelně zase umyvadlovou, vanovou, sprchovou a bidetovou baterii. Rádi byste umístili vodovodní baterii na stěnu? V tom případě potřebujete výrobky na stěnu, kde je nutné sledovat pouze rozteč mezi vodovodními trubkami ve stěně, která činí většinou 100 – 150 mm. Stojánkové modely patří přímo na umyvadlo, dřez anebo jinou pracovní plochu. Stojánkové baterie jsou k dostání v pestrých variantách a designech.

Koho by nezajímala úspora vody

Každá moderní domácnost musí počítat s vysokými výdaji na vodu. Díky pákovým bateriím ušetříte až 40% stočného. Kohoutkové modely mají sice své kouzlo, ale nenabízejí takový komfort. Jestliže toužíte po skutečném luxusu a úspoře vody na maximum, podívejte se do e-shopu Dřezová-baterie.cz s dlouholetou tradicí na termostatické baterie. Tyto moderní prvky domácnosti dokážou regulovat konstantní teploty vytékající vody. Co to znamená? Ihned vám poteč teplá voda, proto ušetříte energii i svůj čas a nehrozí vám ani opaření. Mrkněte se na vodovodní baterie Praha a zkoumejte jejich design, ať je vaše koupelna či kuchyně sladěna do každičké drobnosti. Někomu se líbí vysoké stojánkové baterie, jiný si libuje v tradičních kohoutkových modelech. Ať už máte jakýkoliv vkus, vždy dbejte na kvalitu a přiměřenou cenu.

 

Comments are closed.